Vinsmagning og gratis juletræer: Bichel Vine inviterer til julestue to weekender i træk

Skrevet af: Michael Qureshi

I år vil Bichel Vine også forkæle deres kunder i København med julevinssmagning og gratis juletræer – en gammel tradition fra gårdbutikken i Hjortshøj lidt udenfor Aarhus.

Lørdag d. 7. december og lørdag d. 14. december kl. 11-15 afholder Bichel Vine deres traditionsrige julestue i den nye butik på Strandvejen 859 i Klampenborg.

Der vil være stor smagning med masser af julevine, pølser, oste, gin, tonic – flere af verdens bedste delikatesser – og masser af ekstra gode tilbud.

Det skriver Bichel Vine i en pressemeddelelse.

Smag og bestil årets juleand

Pekinganden fra Gothenborg serveres sammen med den syv gange testvindende Châteauneuf-du-Pape fra Chateau Fortia – Bichels traditionelle juleklassiker.

Til børnene er der hindbærbrus fra det jyske Ebeltoft Gårdbryggeri og til alle med en sød tand vil der også være smagsprøver på risalamande a la Bichel lavet på arborio-ris og Bora Bora Grand Cru vanilje.

Er du ægte chokolade-elsker, kan du også smage noget af verdens bedste chokolade fra Tobago Cocao Estate.

Du kan også smage de ultimative jule- og nytårsvine i kultbaren – heriblandt Gratien Champagne og Infantado Vintageport fra 90’erne.

Der vil være en stribe ekstra gode tilbud, der kun er gældende på dagen, og alle kunder har mulighed for at få et gratis juletræ med hjem – så længe lager haves.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Hvornår: Lørdag d. 7. december og lørdag d. 14. december kl. 11-15
Hvor: Bichel Vine,  Strandvejen 859 i Klampenborg