Virksomheder i København – få succes med digitale trends

Skrevet af: Martin Jørgensen
Foto PR
Foto PR

Annonce

At drive en succesfuld virksomhed som er i konstant udvikling er både en udfordrende og kompleks opgave. Der er mange ting at tage hensyn til og højde for, og modspillet fra konkurrenterne er brutalt og nådesløst. Det handler i høj grad om at opstille en innovativ vision for sin virksomhed og ikke mindst om at formidle den på bedst mulig vis til potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Men hvad er egentlig moderne og opsigtsvækkende, hvis man vil gøre sig synlig som virksomhed i København eller andre større byer?

Kreative vinkler at nå din målgruppe på

Når de kommer til markedsføring og kommunikation, så er de fleste virksomheder bevidste omkring hvilken målgruppe de gerne vil nå og hvem deres produkt eller ydelser primært henvender sig til.

Dertil er man som virksomheder ofte bevidst hvilke ting man absolut skal undgå i sin kommunikation og hvilke elementer det er godt at inddrage.

Men har man ikke et dybdegående kendskab til markedsføring og visuel kommunikation, så kan det være at man overser helt basale strategier som kan være med til at genere nye kunder.

I en by som København er konkurrencen hård og mængden af mennesker hvis opmærksomhed man skal kæmpe for er stor. Det handler derfor om at have en anderledes og kreativ vinkel på sin kommunikation, og det er her at professionel rådgivning kan være et godt værktøj.

Er ens målgruppe unge piger i alderen 16 til 25 år, så er der måske visse digitale tendenser man ikke selv kender til, som kan have en positiv effekt på omsætningen. Her er det en afgørende del af markedsføringen at man har fuldkommen styr på sin visuelle kommunikation, så målgruppen ikke er tvivl om hvad man tilbyder dem og hvorfor.

Vi husker visuel kommunikation bedst

Når visuel kommunikation gentagelige gange kommer på tale i forbindelse med den gode markedsføring, så drejer det sig om menneskets evne til at opfange ny information og lagre den.

Langt størstedelen af alle mennesker på tværs af planeten lærer bedst ved at se ting frem for eksempelvis at høre dem eller læse noget om dem. Det vil sige at ser de en reklame på de sociale medier, i bybilledet eller på en tv-skærm så lægger de mest mærke til den hvis det er billeder de ser som de kan forbinde med et bestemt produkt.

I en verden hvor vi konstant udsættes for nye inputs og ny viden på internettet, som vi har tilgængeligt 24/7, der er det vigtigt at ens budskab som virksomheder ikke kun adskiller sig fra de øvrige, men at det også skaber en følelse eller stemning hos den pågældende målgruppe, som bliver hængende og ikke ligefrem forsvinder straks efter at et nyt indtryk er kommet til.

Det handler således om at tænke kreativt, innovativt og skabe en god, genkendelig og unik historie omkring produktet eller ydelsen. På den måde gør man sig konkurrencedygtig på et marked og i et samfund, hvor man er mange om budet og hvor de potentielle kunders interesse og loyalitet er konstant omskiftelig.

Klar med ny plan: Danmarks største børnetøjsoutlet udskyder stor åbning

Skrevet af: Redaktionen

I tirsdags skulle Danmarks største børnetøjsoutlet i Hillerød være åbnet.

Sidste år besøgte tusinder af mennesker butikken, heriblandt tog rigtig mange turen fra København nordpå.

Åbningen i Hillerød var en af de største succeser for Outletland, der ellers er vant til lange køer i hele landet.

“Som følge af COVID19 har vi valgt at udskyde vores åbning. Vi har et ansvar over for vores medarbejdere og for de kunder, der besøger vores butik.

Så i stedet for at byde kunder velkommen i vores butik, så bruger vi den kommende tid på at fylde butikken op med endnu flere nye varer til de kommende sæsoner,” lyder det fra Outletland.

Åbner under kontrollerede forhold når der er grønt lys

En ny åbningsdato er foreløbig sat, hvis tingene flasker sig, og Danmark forsigtigt åbner op efter påske.

Hos Outletland har man en helt anden åbningsplan klar nu, hvor det bliver under kontrollerede forhold med god afstand mellem kunderne.

“Vi håber, at vi under kontrollerede forhold kan åbne dørene til butikken d. 20. april.

Vi følger naturligvis regeringens anbefalinger og anvisninger, så det bliver ikke før, at der er grønt lys.

Men vi ved, at mange børnefamilier rigtig gerne vil gøre gavn af vores ultra skarpe tilbud,” lyder det fra Danmarks største børnetøjsoutlet.

Rykker salg online med Ja Tak tilbud

I Hillerød fylder de over 2000 kvm med nye varer fra mere end 35 brands, hvor man minimum kan spare 50-80% på alt i butikken til piger og drenge fra 0 mdr.-16 år.

Derudover fylder de også butikken med masser af legetøj til store og  små.

Som noget helt nyt i disse Corona-tider har de rykket noget af salget online med de populære Ja Tak tilbud på deres Facebook-side. I weekenden kommer der nye slagtilbud.

Du kan følge med her på deres Facebook-side her.

Inde på selve Hillerød-eventet er der også lige nu er en konkurrence, hvor man kan vinde for 10.000 kr. børnetøj. Klik her 

Adresse:

Slotsgade 5a, 3400 Hillerød (Den gamle H&M)

Gode nyheder: København får ny open-air biograf på taget af Cinemateket

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Open-air biograf på taget af Cinemateket PR Foto Rambøll Danmark
Open-air biograf på taget af Cinemateket PR Foto Rambøll Danmark

Endelig lidt gode nyheder i en ellers kedelig Corona-karantæne.

Hvis alt går vel, får Cinemateket snart en 1.500 m² filmtematiseret rooftop med udsigt ud over Kongens Have, Rosenborg Slot og Københavns tårne.

Som en del af den helt nye rooftop åbnes også en ny open-air biograf.

Bare rolig, der kommer også en fleksibel overdækning af open-air biografen, så publikum kan sidde beskyttet i det lunefulde danske vejr.

”Ambitionen er at udnytte den spektakulære udsigt og skabe et markant udendørs filmkulturelt samlingspunkt, hvor gæsterne kan få både seriøse og underholdende filmoplevelser under åben himmel,” siger Jakob Buhl Vestergaard, som er vicedirektør i Det Danske Filminstitut.

Læs også: Alchemist fik 2 Michelinstjerner for et par uger siden: Nu kaster de sig over mad til hjemløse

Open-air biograf på taget af Cinemateket PR Foto Rambøll Danmark

Café på toppen
”Hele rooftop’ens layout er programmeret som en sammenhængende opdagelsesrejse i det danske filmunivers med forskellige tematiserede installationer, i forening med grønne oaser og en café med både inden- og udendørs servering”, siger Siri Stokholm Carlsen, Rambølls sagsarkitekt på projektet.

Rambøll står bag tilsvarende tagterrasser på toppen af Salling stormagasinerne i hhv. Aalborg og Aarhus.

Byggeriet af Filminstituttets nye Rooftop indledes i juni med forventet åbning for publikum i marts 2021.

Igangsættelse af byggeriet forudsætter endelig byggetilladelse fra Københavns Kommune.

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Han gør det igen: Fredag giver Mads Langer online koncert fra scenen i K.B. Hallen

Skrevet af: Michael Qureshi

Han gjorde det med stor succes for et par uger siden.

Nu gentager populære Mads Langer succesen med en gratis online koncert. Her er ALLE igen inviteret.

Sidste gang så tusinder af danskere med hjemme fra Mads Langers stue. Denne gang er scenen noget større.

Faktisk indtager Mads Langer scenen i genrejste K.B. Hallen, der genåbnede i 2019 efter en forfærdelig brand.

Spiller i en tom arena

Oprindeligt skulle Mads Langer have spillet for et fyldt K.B. Hallen i København, men grundet Corona-krisen bliver det bare Langer og bandet, som spiller.

Det bliver sendt Live på Ekstra Bladet, som streamer det på deres hjemmeside.

Mads Langer spiller naturligvis hans spritnye single 21:4, men også den nye sang han har lavet om fællesskabet i Corona-krisen.

Den hedder Mellem Linjerne (Sammen, hver for sig) og blev første gang spillet Live på TV 2.

Koncerten med Mads Langer kan man se med hjemme fra sofaen her i Hovedstanden og det øvrige Danmark.

Måtte aflyse udsolgt koncert

Mads Langer trækker normalt udsolgt alle steder rundt omkring i landet.

“Jeg skulle have spillet i KB-Hallen her fredag. Nu spiller mit band og jeg i en tom arena streamet live på eb.dk klokken 20.00. Det glæder jeg mig til. Selve koncerten i KB-Hallen er rykket til 13. november,” lyder det fra Mads Langer.

Det er en fantastisk trend blandt de danske artister. Både Hjalmer, Mads Langer samt Dizzy Mizz Lizzy har gjort noget i samme stil.

Det er med til at skabe godt humør, smil og vi kan mindes de dage hvor vi kunne gøre hvad vi vil uden frygt for at smitte andre mennesker.

Sidste weekend holdt Vi Elsker 90’erne også verdens største online 90’er fest, hvor bl.a. DJ SASH fik det til at runge hjemme i tusindvis af stuer.

De gør det i øvrigt igen lørdag d. 11. april.

Hvad: Mads Langer koncert
Hvornår: Klokken 20.00
Hvor: Du kan læse mere om det her