ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vores guide til tandretning

Af Annoncør

Render du rundt og gør dig overvejelser om hvordan du vil se ud hvis dine tænder sidder anderledes og tænker du i de baner der omhandler en form for tandretning, så er der måske mulighed for at komme nærmere din endelig beslutning om hvorvidt der skal ske noget eller ej her.

Mellemrum eller skæve tænder? -Få din guide til tandretning her

Der er mange der er heldige at blive født med tænderne der ligner nogle der er taget ud af en Colgate-reklame, mens andre skal vokse op med tandsæt der mest af alt ligner noget der er blevet smidt ind i munden med en stor skovl. Er du én af de personer der har måtte leve med skæve tænder eller mellemrum du ikke kan forene dig med, så er det muligvis en tandretning der skal til.

Læs vores guide til tandretning her hvis du gerne vil se nærmere på hvad der er muligt, men også gerne vil tage det ekstra skridt der skal til for at der en gang for alle bliver rettet op på tandsættet.

Er du ked af dine tænder, kan det påvirke dig fysisk som psykisk

At have et tandsæt som man ikke er tilfreds med, kan give anledning til meget mere end bare et skævt tandsæt. For nogle betyder det at man måske bider forkert sammen og oveni et skævt tandsæt udvikler hovedpine eller andre ærgerlige ting. Der er den fysiske del ved hvordan tænderne sidder i munden, men der er også i høj grad tale om en psykisk del ved sagen.

Det at du har valgt at læse videre hertil gør at der nu kan antages at du i den grad har gjort dig overvejelserne om en tandretning og du ved derfor helt sikkert også hvor meget det psykisk kan påvirke sindet at man ikke kan smile uhæmmet til folk man møder på gaden. Holder du dig alligevel tilbage fordi du måske har en alder, hvor der ikke er mange der får tandretning, så skal du vide at du aldrig er alene om du så er 50 år gammel.

Del artikel