Ska’ du ha’ en flad?: Tivoli Food Hall får mellemøstlige fladbrød som trækplaster

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Foto: PR - Lasse Salling
Foto: PR - Lasse Salling

Der er godt gang i Kenn Husted i øjeblikket.

Manden bag en god håndfuld vinbarer og spiserier i København, har netop åbnet Glou Glou på Rantzausgade, hvor han sender overvejende grøn mad ud i det charmerende lokale.

Læs også: Kaster sig ud i nyt projekt: Vinkonge åbner Glou Glou på Nørrebro

1. april  åbner han så Wakha. Det sker i Tivoli Food Hall.

“Jeg fik den her sindssygt gode stand tilbudt, og den kunne jeg simpelthen ikke sige nej til,” fortæller Kenn Husted og viser rundt.

“Vi har fået lov til at indrette det hjørne herovre, så det blev en slags lille hule,” siger han og viser hjørnet frem, hvor væggen er pyntet med et oversize mellemøstligt spisefad.

Wakha i Tivoli Food Hall PR Foto

Over disken hænger detaljerige marokkanske lamper, og køkkenvæggen er smukt blå.

Det hele hænger sammen, for menuen på Wakha består af fladbrød med grillede grøntsager, lam og kylling samt en eksplosion af farverige og smagfulde krydderier.

”Vi har brug for lidt mere Wakha Wakha og krydderi i hverdagen.

Det behøver ikke at være så poleret og pænt det hele.

Efter at have oplevet de sprudlende markeder i Marakesh og Tel Aviv, synes jeg at det er tid til at vise københavnerne, hvad de køkkener har at byde på, af krydderier, farver og gode smagsoplevelser.”

Læs også: Vild nyhed: København får nyt kæmpe madmarked i Boltens Gård

Wakha i Tivoli Food Hall PR Foto

Øko- og naturvine løber fra tap og slukker tørsten.

Hele København inviteres til Grand Opening på torsdag d. 4. april kl. 16-18, hvor Wakha byder indenfor til fladbrød med krydret dip og vin fra tap.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Hvad: Wakha
Hvor: Tivoli Food Hall
Hvornår: Åbner 4. april