Weekenden byder på erotiske oplevelser i Valby Hallen

Skrevet af: Redaktionen

Temperaturen stiger med garanti fra små-kølig til lummer, når der i weekenden bliver åbnet op for en hel weekend med erotik og sex i Valby Hallen i København.

Arrangementet hedder Erotic World og er, ifølge arrangørerne, Danmarks største af sin slags.

Valby Hallen slår i weekenden igen dørene op for den erotiske messe Erotic World, hvor nysgerrige danskere kan blive klogere på noget af det, som de fleste normalt holder privat – nemlig sex og de mange muligheder for at eksperimentere i soveværelset.

De mere erfarne inden for den erotiske verden kan møde ligesindede swingere, strippere og lignende til arrangementet, hvor der vil være masser at se og opleve, også for dem med et lidt mere konservativt syn på sex og erotik.

Sexlegetøj i lange baner

Uanset om du i forvejen ved en del om sexlegetøj, eller om ord som dildoer, strap-ons og fleshlights er fremmede for dig, vil du kunne lære en hel masse på messen, som også bruges som et udstillingsvindue for de mange forhandlere og producenter af sexlegetøj, der findes.

På messen vil du således kunne opleve de nyeste tendenser indenfor frækt legetøj, ligesom der også vil være mulighed for at købe og prøve det af.

Ja, den er god nok! Som en fast tradition kan du på messen tilmelde dig som produkttester af sexlegetøj. Det eneste krav er, at du lader dig interviewe inden og efter, du har testet en dildo, fleshlight eller lignende.

Hvis ikke sexlegetøj i forvejen indgår i legen i dobbeltsengen, er der altså gode muligheder for at få inspiration og måske endda købe noget med hjem, så der kan eksperimenteres.

Foredrag og frække shows

Der er i den grad noget for enhver smag, når der på scenen bliver fremført frække shows med mande- og kvindestrip, eller når der bliver gået lummer catwalk med seneste mode inden for fræk påklædning.

Det hele finder sted på scenen i hallen, hvor der er plads til alle de mange nysgerrige danskere, som måtte vælge at lægge vejen forbi i weekenden.

Dem, der kommer for mere end bare at se på attraktive mennesker smide tøjet på scenen, kan glæde sig over, at der er god mulighed for at erhverve sig viden, som kan gøre en til en bedre elsker. Der bliver nemlig afholdt foredrag og workshops undervejs, hvor de nysgerrige blandt andet kan blive klogere på BDSM og tantrasex.

50 års jubilæum

I 1969 kunne danskerne for første gang opleve og dele det frække og sensuelle univers med hinanden, da vi for første gang herhjemme blev inviteret med til sexmesse. Dengang var det i KB Hallen, og selvom alle var inviteret med, var det stort set udelukkende mænd, som stillede sig i kø ved entreen.

Der bliver utvivlsomt gjort ekstra meget ud af festlighederne i år, hvor det er 50 år siden, den første sexmesse blev afholdt på dansk grund.

Drømmen er at afholde arrangementet i alle de store byer i landet

Det er i den grad lykkedes for Erotic World at slå igennem i København, hvor der årligt strømmer ind med glade og nysgerrige besøgende.

Hovedstaden er dog ikke nok for arrangøren Dennis Møller, som gerne vil brede sit succesfulde foretagende til landets andre storbyer. Odense, Aarhus og Aalborg kan således forvente at lægge grund til den frække sexmesse i en nær fremtid.

Erotic World afholdes i Valby Hallen fra fredag d. 5. til søndag d. 7. april.