Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Weekendguide: Stort loppemarked, uhyggelige Halloween-oplevelser og meget andet

Af Mathilde Mågård Hansen
Halloween i Tivoli. Foto: PR
Halloween i Tivoli. Foto: PR

Så er weekenden endnu en gang i sigte, og vi guider traditionen tro til sjove aktiviteter, som du både kan lave med familie og venner.

Lige fra skræmmende Halloween-oplevelser, Michelin-mad til skarpe priser og gratis cocktails.


Foto PR

Horror Drive Thru på Reffen

Fra d. 8. til 31. oktober lukker Reffen alle deres madboder ned og dekorerer pladsen med levende døde, knogler og masser af lys og special effects.

I forbindelse med halloween omdannes det populære madmarked nemlig til et vaskeægte rædselsmareridt, hvor du får unik mulighed for at se et Reffen, du ikke anede eksisterede med bl.a. et utal af skræmmende dekorationer.

Tag din egen bil med (eller lej en på ShareNow med rabat) og tag på en 30 minutter lang køretur gennem deres tomme containere og barer, og oplev det interaktive show med 30 professionelle skuespillere, lysshow, uhyggelige effekter, et udvalgt soundtrack via bilens radio, jump scares og meget, meget mere.

Hvis du altså tør.

Billetter til Horror Drive Thru på Reffen kan købes lige her.


Veras Market PR Foto

Veras Market under Buen

Til Veras Market under Buen kan du hver søndag shoppe sprødt brugt kluns til gavn for miljøet fra over 75 private stande og fra Veras egen stand, hvor der altid er 1 stk. for 40 og 5 for 100 kr.

De kører også med 5 gratis byt, hvor du kan bytte dit tøj til nyt brugt i Veras stand.

Loppemarkedet er åbent fra kl. 10-15, og der er gratis adgang.

Læs mere på Facebook her.


Foto PR

Halloween-fest i Kødbyen

Nat Camping i Kødbyen hjemsøges af uhyggeligt fede beats og drinks ”to die for”, når de denne lørdag holder Halloween-fest i Kødbyen.

Natklubben, som hører til Minigolf baren ”Camping”, har til denne specielle begivenhed sat ekstra ressourcer ind på at skræmme livet af folk, mens de fester.

Hele klubben bliver lørdag nat opdelt i zoner således, at folk virkelig kan leve sig ind i Halloween-ånden og drikke masser af blodrøde drinks.

Der er fri entre for udklædte gæster hele natten, mens det koster 50 kr. at komme ind uden kostume.

Har du ikke fået kostumet på hjemmefra, stiller Natcamping en ansigtsmaler til rådighed, så man kan komme i ægte Halloween-stemning.

Læs mere om Halloween-festen her.


Visualisering af den nye skatepark. Foto: Cobe

Ny skatepark i Høje Taastrup

Så er der godt nyt til børn og voksne, der holder af at suse af sted og lave tricks på skateboard, rulleskøjter eller løbehjul.

Ikke langt fra København indvies en ny, stor skatebane 31. oktober, og den er værd at tjekke ud.

Det er ingen ringere end den danske skateboardlegende og OL-deltager Rune Glifberg samt hans makker Ebbe Lykke, der har været med til at designe skateparken, som ligger i Høje Taastrup.

Skateparken er en del af et nyt, bæredygtigt byrum, og den strækker sig fra Høje Taastrup Station til shoppingcentret City2.

Det er gratis at besøge parken og benytte faciliteterne.


Samsøe Samsøe holder lagersalg i København. Foto: PR 

Lagersalg hos Samsøe Samsøe

Er det tid til at få piftet efterårsgarderoben op eller investeret i en ny bikini til en kommende ferie?

Så sæt kursen mod Remisen på Østerbro 29., 30. eller 31. oktober.

Det kendte, danske modefirma Samsøe Samsøe holder lagersalg, og her er gode muligheder for at finde nye klæder og accessories til spotpris.

På lagersalget sælges der ud af varer fra tidligere kollektioner samt kollektionsprøver, og du kan finde tøj til både mænd og kvinder i størrelserne XS-XXL.

Varerne er sat ned med helt op til 75 procent, så du kan være heldig at gøre gode fund til få penge.

Åbningstiderne er fredag kl. 12-20, lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-15.


Foto PR

Halloween i Tivoli

Tag ungerne eller vennerne med til Halloween i Tivoli, der blandt andet byder på hele to uhyggelige scary houses, masser af sjov for børn, DM i kæmpegræskar og en Have fyldt med Halloween-boder.

Lad børnene lege gemmeleg og finde vejen ud af den store labyrint, som består af flere end 1.900 halmballer eller smut forbi Plænen, hvor der hver dag er fire daglige Halloween-forestillinger med Rasmus Klump for de mindste.

I kan også slippe kreativiteten løs og skære jeres egne flotte græskarlygter ved foden af Møllen på Plænen.

Om aftenen venter der et sansebombardement af musik, lys, vand, røg, ild og laserlys over Tivoli Søen og et særligt Halloween-lysshow i Kinaområdet.

I anledning af Allehelgensaften d. 31. oktober bliver Danmarks største græskar udhulet og forvandlet til et scary-lysende kunstværk af dansk-amerikanske Malik Mabe, der er fløjet ind til lejligheden.

Gæsterne kan på tætteste hold se ham arbejde med kædesav, kniv og skraber og følge græskarrets forvandling, hvor temaet i år er dyr. Udskæringerne foregår foran Nimb og begynder d. 29. oktober klokken 11.

Læs mere om Halloween i Tivoli her.


Lille Fortun. Foto PR

Ny cocktailbar i Lyngby

På fredag skal du endelig sætte kursen mod Postgården i Lyngby, for her åbner en ny cocktailbar.

Det er de rutinerede folk, der allerede står bag cocktailbarerne Ruby, Lidkoeb og Brønnum, som indtager en ny bydel, så der er lagt i kakkelovnen til noget rigtig godt.

De fejrer den nye cocktailbar med gratis smagsprøver fra kl. 15-18.

Lille Fortun får overraskende mange siddepladser af en lille, hyggelig intimbar at være, og til sommer kan du nyde din drink på deres store udendørs terrasse med sol dagen lang.

Læs mere om den nye cocktailbar her.


Fasanburger fra Mark Lundgaards nye bog ‘Vild fastfood’. Fotograf Jesper Rais

Kong Hans sælger fasanburgere til 80 kr.

Normalt forbinder man den hæderkronede Michelin-restaurant Kong Hans Kælder med hummer, pighvar og andre luksusspiser serveret i smukke omgivelser og til en pris, der kan få de fleste bankrådgivere til at give dig et rap over nallerne.

Men søndag den 31. oktober sker der igen noget ret magisk: Kong Hans Kælder gentager succesen med en pop-up “hole in the wall”, hvor de sælger sprøde og bæredygtige burgere fyldt med saftig, dansk fasan. Selv kalder de kreationen for en ”Fasandwich”.

Pop-up’en foregår i forbindelse med udgivelsen af Mark Lundgaards ny bog ‘Vild fastfood’, som du også får mulighed for at købe et signeret eksemplar med af.

Fra klokken 14 sælges burgeren direkte fra restaurantens kældervindue i Vingårsstræde bag Magasin nær Kongens Nytorv, men sidst blev der udsolgt på bare et øjeblik – så kom endelig i god tid.

Læs mere lige her.

Del artikel

Andre læser også