Winther Vin ændrer vores opfattelse af vin

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

God eksklusive vin er i mange år blevet associeret med dyre dråber, der ikke er til at komme i nærheden af. Da opfattelsen hurtigt er blevet, at eksklusiv vin kun skal nydes til ganske særlige lejligheder, er priserne blevet skyhøje. Men sådan behøver det ikke at være.

Jesper, indehaver af Winther Vin, har længe været træt af ikke at kunne få fat på sine foretrukne vine, uden enten at betale en formue, eller skulle investere i et helt lager. Derfor har han skabt et koncept, hvor man kan få fat i vinene enkeltvis eller i sæt – præcis som man ønsker. Her er holdningen, at eksklusiv vin skal kunne nydes, når man ønsker det. Fokus bør handle om den udsøgte smagsoplevelse og at nyde vin i festlige lag i godt selskab.

Eksklusive vine fra hele verden

Ved et besøg i det lokale supermarked eller specialforretning, kan det være svært at skaffe lige den vin man har i tankerne. Det kan være et nostalgisk minde fra en ferie i det sydfranske, hvor vinen nu er umulig at støve op på det danske marked. Her vil man på webshoppen til Winther Vin kunne finde lækre vine fra hele verden, og bestille dem til egen hoveddør. Udvalget er stort og indebærer alle slags vine, baseret på indehaverens egne præferencer og ekspertise i gode vine.

At kunne købe vinene enkeltvis åbner op for at kunne skabe en unik samling af favoritter fra forskellige verdenshjørner. Her vil man kunne tilbyde en lækker vinmenu til gæsterne, hvor hver enkelt vin komplimenterer maden perfekt og skaber en god helhedsoplevelse for smagsløgene. Samtidig er der plads til at eksperimentere og bestille vin hjem man ikke har prøvet før, mens man udvider sin horisont.

Hvidvin og rosé produceret på egne danske marker

Udover at have et bredt udvalg af vine til enhver smag fra alle breddegrader, er Winther Vin også begyndt at selvproducere. På gården i Birkerød bliver der dyrket autentisk dansk vin på frodige marker til at lave unikke vine, der emmer af dansk natur. Produktion er stadig relativt begrænset, så man skal være heldig for at få fingre i de gyldne lokale dråber. Jesper har sørget for at holde prisen per flaske fornuftig, på trods af, at der anvendes de bedste midler til at sikre den optimal produktion.

Forretning baseret på egen passion

Interessen for at jagte eksklusive vine til en god pris, startede ud som en hobby for indehaveren Jesper. Lidt efter lidt begyndte han at selvimportere flere og flere vine fra eksotiske lande til Danmark. Konceptet voksede og snart blev det til en forretning. Med Jespers gode indsigt i den gode vin og autentiske smagsoplevelse, sørger han for at sortimentet er bredt og at der kun tilbydes lækre vine, som han selv kan stå inde for.

Udvalget kan ses på www.winthervin.dk, hvor man også kan lære mere om vinene, den gode smag og deres oprindelse. Har man yderligere spørgsmål til udvalget, er kontakt velkommen på 30 54 31 70.