Winther Vin – eksklusive vine til en god pris

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Vinmarkedet er bredt og frodigt, og takket været nettet er det muligt at få vine fra hele verden. Men i mange år har der været en problematisk tendens, som har gjort de gode vine utilgængelige for den almindelige forbruger. Priserne bliver nemlig hurtigt helt uhørte, uden at give mening i forhold til produktionsomkostninger og import. Det skyldes at eksklusive vine, opfattes som noget særligt fint og eftertragtet, som bør nydes til særlige anledninger.

Hos Winther Vin har det fra start været missionen at ændre på denne opfattelse. Det skal være muligt at nyde en lækker vin uden at brænde hul i pengepungen – uanset hvor den kommer fra. Derfor findes der på webshoppen et stort udvalg af vine fra hele verden, som ikke fås billigere andre steder. Her kan man finde alle slags vine og et bredt sortiment af hver slags.

En fornyelse af vinmarkedet

En anden problematik ved vinmarkedet er nyopståede services, som tilbyder vin fra nettet og til døren, men som kun sælges med for eksempel 12 flasker af gangen – eller endnu mere. Det ville Winther Vin også lave om på. Derfor kan man på webshoppen købe vinen enkeltvis eller i større mængder – præcis som man ønsker. Det gør det nemmere at få en god variation af vin i hjemmet, og samtidig turde kaste sig ud i vine, man ikke har prøvet før.

Da mange eksklusive vine fra andre lande ikke er til at komme i nærheden af i supermarkeder og specialforretninger, løses problemet her. På den måde kan man skaffe skønne vine fra hele verden, uden at skulle rende hele byen tyndt. Vinene er håndplukkede og er alle baseret på indehaverens egne præferencer og ekspertise i god vin. Winther Vin er desuden også til stede til lokale events som finansieringer og receptioner samt vinsmagninger.

Egne vinmarker i Birkerød

Udover at importere et stort udvalg af vine, producerer Winther Vin også selv. Det foregår på danske frodige marker i Birkerød, hvor der dyrkes hvidvin og rosévin. Produktionen er stadig relativt begrænset, så man skal være heldig at få fat i smagen af blide danske druer på flaske. På trods af den lokale produktion fås disse danske vine også til en fornuftig pris, der er til at komme i nærheden af.

Fra passion til forretning

Jesper, indehaveren af Winther Vin, har længe drømt om at starte sin egen vinforretning. I mange år har det været en hobby for ham at finde frem til de bedste vine til en god pris. I dag har han gjort det til sit levebrød. Jesper importerer selv mange af sine vine, og de er baseret på egne præferencer i den gode smag. Han ønsker at gøre vores forhold til vin mere afslappet og sælge det som hvad det er: en skøn forfriskning i festlige lag og en nydelse i det gode selskab. En af kerneværdierne i konceptet er desuden at kunne tilbyde eksklusive vine til gode priser.

Man kan læse mere om vinene og konceptet på www.winthervin.dk. Har man spørgsmål til udvalget, kan Winther Vin i øvrigt kontaktes på 30 54 31 70.