BEGIN:VCALENDAR
VERSION:2.0
PRODID:-//ZContent.net//ZapCalLib 1.0//EN
CALSCALE:GREGORIAN
METHOD:PUBLISH
BEGIN:VTIMEZONE
TZID:Europe/Copenhagen
BEGIN:DAYLIGHT
DTSTART:20200329T030000
TZOFFSETFROM:+0100
TZOFFSETTO:+0200
TZNAME:CEST
END:DAYLIGHT
BEGIN:STANDARD
DTSTART:20201025T020000
TZOFFSETFROM:+0200
TZOFFSETTO:+0100
TZNAME:CET
END:STANDARD
BEGIN:DAYLIGHT
DTSTART:20210328T030000
TZOFFSETFROM:+0100
TZOFFSETTO:+0200
TZNAME:CEST
END:DAYLIGHT
BEGIN:STANDARD
DTSTART:20211031T020000
TZOFFSETFROM:+0200
TZOFFSETTO:+0100
TZNAME:CET
END:STANDARD
BEGIN:DAYLIGHT
DTSTART:20220327T030000
TZOFFSETFROM:+0100
TZOFFSETTO:+0200
TZNAME:CEST
END:DAYLIGHT
BEGIN:STANDARD
DTSTART:20221030T020000
TZOFFSETFROM:+0200
TZOFFSETTO:+0100
TZNAME:CET
END:STANDARD
END:VTIMEZONE
BEGIN:VEVENT
SUMMARY:Kvinde vinmiddag på Pescatarian
DTSTART:20211104T183000
DTEND:20211104T223000
LOCATION:
UID:2024-03-28-12-56-0341868
DTSTAMP:20240328T125603
Description:Mere info kommer senere.\n\nMen typisk 4 retter og cirka 6 gla
s lækker vin.\n\nTil inspiration\, så var dette menuen ved vores sidste
kvinde vinmiddag hos Pescatarian:\n\nMadanmelder Søren Frank fra Berling
ske Tidende besøgte restauranten 18. januar og gav den 5 store stjerner u
nder overskriften "Absurd godt forhold mellem pris og kvalitet på ny fisk
etar-restaurant"\n\nDagen efter den 19. januar var Politikens madanmelder
Lærke Kløvedal på besøg og hun kvitterede med fem hjerter under oversk
riften "Hvorfor nogensinde spise kød igen?".\n\nThe Pescatarian vandt Iby
en-prisen 2019 for Årets restaurant og tillige prisen Byens Bedste nye re
staurant i 2019.\n\nMenu &\; Vine NV Lou Dumont C
remant Bourgogne\n\nSå fat alle veninder og får en hyggelig aften m
ed god mad og vine\n\nTilføjet via: https://migogkbh.dk/kalender/begivenh
ed/kvinde-vinmiddag-paa-pescatarian/
END:VEVENT
END:VCALENDAR