MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Helt nyt koncept: Få gratis rådgivning til styling og pleje af dit hår

Af Freja Dumont

Kunne du godt bruge lidt rådgivning til styling og pleje af dit hår – helt gratis? 

Så skal du se med når frisørkæden ZENZ, som bl.a. har syv saloner i København, lancerer deres helt nye rådgivningskoncept ‘Live Shopping’.

Konceptet henvender sig til dem, der ikke har mulighed for at komme forbi en ZENZ-salon og få rådgivning eller til dem, som gerne vil lære mere om, hvordan man opnår et sundt og smukt hår med produkter, der ikke indeholder sundheds- og med miljøskadelige indholdsstoffer.  

Til ZENZ’ Live Shopping kan du møde et udvalg af deres eksperter, som vil skabe et rum for ekspertviden om trends, sundt og smukt hår samt naturlige og økologisk certificerede hår- og hudplejeprodukter. 

Derudover vil de løbende gøre jer klogere på deres salon-koncept herunder: hårfarve uden unødig kemi, hår-og hovedbundsanalyse, styling og extensions.

Første gang er den 11. marts klokken 19.00, og konceptet henvender sig til alle, som gerne vil lære mere om, hvordan man opnår et sundt og smukt hår med produkter, der ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige indholdsstoffer.  

Spar 25% på alle Pure-produkter 

I den kommende Live, som finder sted den 11. marts, vil founder Anne-Sophie Villumsen og session-stylist Sidsel Riisbeg dykke ned i en række skønne produkter fra ZENZ’ Pure-serie.

Pure-serien er en komplet serie, som indeholder både hårpleje, styling og hudpleje. Fælles for alle produkterne i serien er, at de alle er AllergyCertified samt uden kunstige og naturlige parfumestoffer.

De vil også præsentere ZENZ’ egen professionelle hår- og hudplejeserie. 

Produkterne er certificeret af flere anerkendte mærkninger såsom; Svanemærket, AllergyCertifiedEcocert COSMOS OrganicVegan Society og Peta Approved.

Derudover indeholder produkterne maksimal andel af naturlige og certificeret økologiske ingredienser mens emballagen er lavet af genanvendt plastik.

Vær med når de sender live fra deres salon i Frederiksberg Centret, og få en eksklusiv rabatkode på 25% til deres Pure-produkter samt masser af tips og tricks til din hårrutine. 

Deltag også i en eksklusiv konkurrence, hvor ZENZ udlodder et gavekort på 1000 kr. til to heldige vindere.

Du kan deltage i Live Shopping lige her eller læse mere her.

Sundere og mere bæredygtig skønhedspleje 

ZENZ’ eksperter har en stor erfaring med at arbejde både nationalt og internationalt i skønheds- og modebranchen. 

De arbejder med skønhed, hår og hud hver eneste dag, og deres store erfaring er også givende i forhold til vejledning og rådgivning til deres kunder. 

Udover fagligheden inden for skønhed, er det vigtigt for ZENZ at tage ansvar for kundernes sundhed og vores planet. 

Det gør de bl.a. ved at holde sig opdateret på de nyeste undersøgelser om, hvordan branchen kan gøres sundere og mere bæredygtig. 

Det indebærer bl.a. den nyeste viden inden for certificeringer, ny bæredygtig teknologi samt sunde og naturlige ingredienser

Eksperterne bruger deres viden til at udvikle nye produkter, lave behandlinger i salonerne samt uddanne og inspirere både elever og andre frisører. 

Med ZENZ Live Shopping får du som forbruger del i denne rådgivning og formatet byder også til dialog, da du kan stille direkte spørgsmål til dem, under deres Live.  

Del artikel

Andre læser også