Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vink til pingviner og pandaer: Zoologisk Have åbner helt ny skøjtebane

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Lige om lidt er det jul, og Zoologisk Have byder i år på en vaskeægte juleoverraskelse.

Gennem hele julen kan du nemlig skøjte rundt i ZOO med udsigt til pingviner, søløver, kænguruer og pandaer.

Panda Zoologisk Have Foto Rasmus Kramer Schou

Årets julenyhed i ZOO

Verdenspladsen i Zoologisk Have kommer for alvor til at leve op til sit navn, når den i hele december omdannes til en gnistrende skøjtebane.

På en enkelt runde kan ZOOs gæster således suse forbi australske pungdyr, sydamerikanske pingviner, californiske søløver og den kinesiske hunpanda Mao Sun, mens duften fra julemarkedets brændte mandler, glögg og æbleskiver blander sig med den kolde decemberluft.

I skæret fra 400.000 julelys.

”Her kan man da tale om at få det bedste fra alle verdener,” siger administrerende direktør Jørgen Nielsen om dette års udgave af Jul i ZOO.

Foto PR

Magisk jul med dyreunger

Det er nu tredje gang, julen for alvor bliver fejret i ZOO, og Jørgen Nielsen ser frem til at indvie årets store juleoverraskelse.

”Siden vores første Jul i Zoo har ambitionen været at skabe lige præcis det mix af hygge, nærvær og magiske oplevelser mange af os forbinder med julen.

Det er vi lykkedes rigtig godt med, og jeg glæder mig derfor ekstra meget til at sætte prikken over i’et, når vi i år tilføjer en skøjtebane. Det bliver helt enestående,” siger Jørgen Nielsen og tilføjer:

”Og hvem andre end os kan spæde julehyggen op med en elefantunge, tre leopardunger og en nyfødt tapir?”

Jørgen Nielsen refererer til den nyfødte elefantunge Mun, de tre leopardunger, som netop er begyndt at udforske deres anlæg helt tæt på gæsterne.

Foto PR

De skal sammen med den nyfødte tapir, de to store isbjørneunger, næsehornsungen fra foråret, løveungerne og alle de traditionelle vinterdyr som rensdyr, sneugle og polarræve sikre, at julehygge og dyreoplevelser går hånd i hånd gennem hele december.

Jul i ZOO åbner d. 28. november, og vi kan anbefale at holde lidt øje herinde, hvis du ønsker en lille forsmag på alle julenyhederne i ZOO.

Hvad: ZOO åbner skøjtebane
Hvor: Zoologisk Have København
Hvornår: Jul i ZOO skydes i gang fra lørdag den 28. november og varer helt frem til søndag den 3. januar. Skøjtebanen bliver stående til d. 28. februar
Hvor meget: Der er skøjteleje umiddelbart ved indgangen til skøjtebanen. Prisen er inklusiv et depositum på 10 kr., der tilbagebetales ved aflevering af skøjter (pris 50 kr.). Hvis du viser dit Zookort, så er der desuden rabat at hente på skøjtelejen

Del artikel

Andre læser også