Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. juni 2023
Kl. 18.00 - 22.00

Art Week 2023: Art Bar Extravaganza

Vi skyder årets Art Week – festival for samtidskunst – i gang med et intenst festprogram, der bl.a. byder på energiske Young Boy Dancing Group.

 

Vi skyder Art Week – festival for samtidskunst – i gang med et intenst festprogram, der bl.a. byder på energiske Young Boy Dancing Group og musikalsk performance af Adam Christensen i Nikolaj Tårn.

Det plejer at være et tilløbsstykke, når Art Week og Nikolaj Kunsthal inviterer til åbningsfest. Årets samtidskunstfestival skydes i gang med en spektakulær performance af kunstnerkollektivet Young Boy Dancing Group anført af Manuel Scheiwiller i tæt samarbejde med Maria Metsalu og Nicolas Roses. Young Boy Dancing Groups optrædener placerer sig i krydsfeltet mellem actionistiske improvisationer og koreograferede danseforestillinger – og de inddrager ofte en række lokale performere i deres show.

Adam Christensen er også på aftenens åbningsprogram. Udstyret med sin harmonika fremfører han – med skælvende inderlighed – en performance på vej op i Nikolaj Kunsthals historiske tårn.

DJ Sara Vita sørger for aftenens soundtrack med et eklektisk mix af elektroniske genrer, der spænder fra funky house til tung deep house og skarp minimal tech.

Alle er velkomne. Fri entré.

 

Finder sted: Nikolaj Kunsthal