Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Gode spisesteder i København

I denne guide over spisesteder i København finder du masser af inspiration til byens mange lækre madoplevelser.

Vi har delt guiden op i kategorier, og det er ligeledes muligt at filtrere efter bydel, så du finder lige netop det spisested, der ligger nærmest. Med så mange gode spisesteder i KBH kan det være svært at narrow it down, så derfor giver vi også vores bud på De 10 Bedste i de forskellige kategorier.

Gå på opdagelse i vores guide og find frem til nogle af de bedste spisesteder i København.

Top 10 i KBH

God mad i hele byen

Man skal ikke lede længe efter steder at spise i KBH. Der er et hav af gode madsteder, og det er muligt at få stillet sulten på nærmest hvert eneste gadehjørne i byen.

Her noget for enhver smag, og Københavns madscene dækker over alverdens køkkener – fra de smagfulde italienske til de krydrede marokkanske, det spicy mexicanske og alt der imellem.

Der er naturligvis også SU-venlige spisesteder i København, samt et stort udvalg af vegetariske og veganske, glutenfri og halal-venlige steder.

Når du skal ud at spise i København

Engang imellem må det gerne være lidt fint, lidt lækkert og lidt ekstra. Og heldigvis dukker der hele tiden nye spisesteder op i København, som er et besøg værd.

For mad er mere end bare en måde at opfylde et behov. Mad kan være en oplevelse i sig selv, og med så mange fine spisesteder rundt om i byen, er der rig mulighed for at få en helt unik gourmetoplevelse på din næste tur ud at spise.

København rummer intet mindre end 15 spisesteder med Michelinstjerner, og berømte steder som Geranium, Kadeau, AOC og Noma får folk fra hele verden til valfarte til KBH for at opleve gastronomisk madkunst i særklasse.

Se vores liste over de gourmetrestauranter i København, og oplev de nye og banebrydende kulinariske oplevelser, som Københavns mesterkokke har at byde på.

Masser af mad og muligheder dagen lang

Uanset om du trænger til en hyggelig brunch med familien, om du søger et sted at få en snack, en god frokost eller aftensmad i København, så kan du finde inspiration til, hvor det skal være i vores guide.