MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spisesteder i KBH

I Migogkbhs spiseguide finder du inspiration til de bedste spisesteder, som København har at byde på.

I guiden har vi delt spisestederne op i kategorier, så du kan finde en oversigt over byens restauranter, caféer, kaffebarer samt cocktailbarer.

Samtidig kan du finde en kategori med de 10 bedste gourmetrestauranter, budgetvenlige restauranter, brunchsteder, burgersteder og pizzasteder samt de fem bedste caféer på henholdsvis Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og Indre København.  

Seneste nyt

Uanset om du er til Michelin-kvalitet, gourmetmad, mellemklasse-kvalitet eller det lidt mere budgetvenlige, så finder du det blandt Københavns mange spisesteder. På restauranterne i København finder du mad inspireret fra køkkener verden over. Byen kan nemlig byde på alt lige fra det franske, det italienske, det japanske, det kinesiske samt meget meget mere. Samtidig finder du også mad fra det nye nordiske køkken, der er kendt for at lave mad af lokale og sæsonbetonede råvarer i en exceptionel høj kvalitet.  

Det gastronomiske madunivers, som København har at byde på, er kendt verden over for at være et af de mest nyskabende, unikke og banebrydende. Uanset om du er på jagt efter det traditionelle eller om du leder efter nye kulinariske oplevelser, så kan du finde det i Danmarks hovedstad. Leder du efter inspiration til de bedste restauranter i København, så er du kommet til det helt rette sted.

Med Migogkbhs spiseguide giver vi københavnere, turister samt andre madelskende sjæle mulighed for at finde inspiration til deres næste restaurantbesøg i byen. Klik dig ind under de forskellige kategorier, herunder restauranter, caféer, burgers, pizza, kaffe eller cocktails, og bliv inspireret til, hvilken restaurant eller café som skal have fornøjelsen af at få besøg af dig som den næste. Tag evt. også et kig på vores top 10 liste over de bedste spisesteder inden for hver kategori.

Samtidig har vi også valgt at dele spisestederne ind i top 5 ved hver enkelt bydel. Du har derfor mulighed for at se vores bud på fem gode caféer, hvis du fx befinder dig på Nørrebro eller på Østerbro, og skal finde en god café eller restaurant i nærheden.

Hvad enten du leder efter et sted at spise aftensmad eller frokost i København, eller du leder efter en god cocktail bar eller kaffebar i København, så kan du finde inspiration i vores guide.

Få inspiration til din næste madoplevelse i København

Uanset om du er studerende, i arbejde eller om du leder efter en gastronomisk oplevelse i absolut særklasse, så kan du finde det her i Migogkbhs spiseguide. Vi guider dig til nye spisesteder, som du måske aldrig har hørt om før, men gerne vil opleve. Med denne guide kan du finde inspiration til nye spisesteder, hvad enten du leder efter gode caféer i København, steder der serverer lækker brunch buffet, pizza eller burger, eller restauranter i den lidt mere finere klasse.

Vi har gjort det nemt for dig at skabe et overblik over byens mange restauranter og caféer uden at du skal besøge en masse hjemmesider for at få information omkring de forskellige spisesteder samt hvad de har at tilbyde.

Vi har nemlig samlet byens udvalg ét enkelt sted, så du hurtigt kan finde den information du søger. Vi har under hvert spisested, som er repræsenteret i denne guide, lavet en kort beskrivelse omkring stedet. Samtidig har vi tilføjet et kort, så du hurtigt kan se, hvor du kan finde stedet, samt tilføjet links til hjemmeside og menukort, hvis du gerne vil vide mere.

Besøg restauranter i absolut særklasse i København

I København kan du opleve mad, som er kreeret af nogle af verdens bedste kokke. København har nemlig i øjeblikket ikke mindre end 15 Michelin-restauranter, hvoraf restauranter som Geranium, Kadeau, AOC og Noma er restauranter, som turister verden over valfarter til for at få lov at opleve. Noma har dog ikke længere en Michelin-stjerne, idet de mistede deres to stjerner, da de i 2017 for en tid holdt lukket, for at flytte til nye lokaler. Det betyder dog ikke, at Nomas kvalitet er faldet, så mon ikke restauranten, som tidligere flere gange er blevet kåret til verdens bedste, får sine stjerner igen, når de er kommet helt på plads i de nye lokaler.

På restauranter som fx Geranium, Kadeau, AOC og Noma, der alle repræsenterer toppen af den danske madscene vil du opleve gastronomisk madkunst ud over det sædvanlige. Ved restauranter som disse går kvalitet og pris hånd i hånd. Der er virkelig blevet kælet for detaljerne, og besøger du ét af disse steder vil du opleve ekstraordinær køkkenkunst ud over det sædvanlige.

Leder du efter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, og hvor der ikke skal spares på noget, hverken i forhold til kvalitet og pris, så er det bestemt i København, at du kan få lov at opleve det. Vi har selvfølgelig lavet en liste over de 10 bedste gourmetrestauranter i København, så du har mulighed for at opleve de nye og banebrydende kulinariske oplevelser, som Københavns mesterkokke har at byde på.

Budgetvenlige restauranter, take-away og de sundere alternativer

Det hele skal selvfølgelig ikke bare handle om Michelin-værdigt mad og gourmetrestauranter. I København findes der også et hav af spisesteder i den lidt lavere prisklasse. Der findes de helt budgetvenlige restauranter, hvor den studerende sagtens kan være med, men du finder også restauranter i top-kvalitet, der alligevel har formået at holde prisen nede på et niveau, hvor alle kan være med.  

I guiden finder du selvfølgelig også et væld af take-away steder, burger-joints og pizzesteder som er perfekte til de dage, hvor det hele skal være lidt nemmere. Hovedet er måske tungt efter byturen dagen før og et hjemmelavet måltid mad er helt sikkert det sidste man kan overskue. Og så kender vi jo alle til de dage, hvor en pizza eller en burger bare er den eneste vej frem – også selvom det ikke nødvendigvis skal være som take-away.

Selvfølgelig kan du få burger og pizza i København som take-away, men du finder også restauranter, der tilbyder mere gourmet-versioner af disse favoritter. Tag fx Gorm’s, som var én af de første restauranter som røg med på gourmet-pizza-bølgen. Her er der kælet lidt mere for klassikeren, der ikke bare er en snasket version af slagsen, som vi kender det fra pizzariaerne. På restauranten bliver der ofte eksperimenteret med anderledes råvarer, der fører pizzaen op på et lidt højere niveau end vi kender.

Samtidig har København selvfølgelig også en lang række steder, der tilbyder sund take away, hvis man gerne vil sørge for at holde den slanke linje. Besøg evt. Københavns Street Food på Refshaleøen, der udover deres madmarked også byder på design, kultur og håndværk.