MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

6. april 2024
Kl. 20.30 - 22.00

BO EVERS PÅ RUST

“Som både musiker og biolog har jeg i hele mit liv forsøgt at finde ud af hvad livet er. Med mit nye album er jeg kommet lidt tættere på et svar” – Bo Evers

Bo Evers er en moderne visesanger, der er kendt for sit umiddelbare sprog, sin nasale stemme, sit ekvilibristiske fingerspil og sine ærlige tekster. Han har siden sit gennembrud med den platinsælgende single ”Fred” været på konstant turne rundt i landet. Bo Evers er aktuel med det nye album “Liv”, som består af en samling numre, der belyser livet fra forskellige vinkler i den vanlige, tragikomiske og poetiske stil, der er blevet Bo Evers adelsmærke.

Sangene på albummet kommer vidt omkring, og der lægges ikke fingre imellem, når der bl.a. bydes på: En selverklæret fissekarls hyldestsang til sig selv, et spædbarns taknemmelighedserklæring til sin mor, en junkies bekendelser til et AA-møde, en bly viols udfordringer ved at have et dragende blik, en tvivlsom chefs opsang til sine kollegaer, en ombejlet piges samtykkesang og meget mere.

Lyden på albummet er original, organisk, akustisk og indspillet og indsunget af det tighte, faste liveband samtidigt i studiet, hvilket har bidraget til lyden af varme og ja… liv. Nostalgikere vil høre soniske ekkoer af både CV Jørgensens 70’er plader og Paul Simons worldsound – men i bund og grund er lyden helt deres egen.

 

Finder sted: Rust