Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

8. september 2024
Kl. 19.30 - 21.00

Brad Williams (US)

DEN AMERIKANSKE KOMIKER BRAD WILLIAMS KOMMER TIL BREMEN TEATER MED SIT NYE COMEDY SHOW.

 

I kølvandet på udsolgte shows over hele USA og resten af verden har Brad Williams efterhånden opnået status som en af de mest efterspurgte amerikanske komikere. Han har optrådt hos Conan O’Brien, Jimmy Kimmel og Jimmy Fallon samt i Dave Attell’s Comedy Underground, mens han også står bag comedy specials på Netflix (“The Degenerates”) og Showtime (“Daddy Issues” og “Fun Size”, hvor sidstnævnte er det bedst bedømte special på Showtime).

Han er desuden den første standupkomiker til at headline et Cirque de Soleil-show, og så har han slået sine folder som skuespiller i tv-shows som “Legit”, “Sam and Cat”, “Mind of Mencia”, “Pitboss” og “Deadbeat”, samt i film som “Little Evil”, “Mascots” og senest “Reno 911”. Ud over stand-up og skuespil er Williams medskaber og medvært i en af verdens mest succesrige podcasts, “About Last Night”, sammen med vennen og komikeren Adam Ray.

Den 8. september kommer den amerikanske komiker til Danmark og optræder med sit nye comedy show på Bremen Teater i København.

 

Finder sted: Bremen Teater