Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juni 2024
Kl. 20.00 - 22.00

Comedy-stjerneskuddet, Drew Lynch kommer til Bremen Teater

Komiker og skuespiller, Drew Lynch, vandt amerikanernes hjerter med sin Golden Buzzer optræden i sæson 10 af America’s Got Talent i 2015, hvor han fik en andenplads i Tv-programmet. Siden da er Drew Lynch’s popularitet eksploderet og han har fået millioner af følgere på de sociale medier. Samtidigt har han turneret nonstop og optrådt for udsolgte sale verden over.

I februar 2023 udgav Drew Lynch sin anden comedy special ’And These Are Jokes’, som er blevet et hit online.  Han var også med i sidste sæson af IFC’s hitserie Moran, hvor han har haft en tilbagevendende rolle, samt TBS’ Conan. Derudover er Drew Lynch blevet en populær herre indenfor podcastens verden, hvor han har været med flere gange i nogle af de mest populære programmer, når han deler sit unikke syn på alt, lige fra popkultur, nyheder fra hele verden, til livet som omrejsende komiker.

Nu fortsætter Drew Lynch sin rejse, og kommer til DK. Her får publikum muligheden for at opleve en af tidens skarpeste stand-uppere i Bremen Teater.

 

Finder sted: Bremen Teater