MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3. juni 2022
Kl. 20.00 - 22.00

D10 International Scene Program

Tre stærke danseværker og MC Waqas fejrer Dansekapellets 10-års jubilæum

D10 Sceneprogram hylder den hiphop dans som er, og altid har været, en væsentlig del af Dansekapellets DNA. Tre dansekompagnier tager os med på en poetisk rejse i et mangfoldigt koreografisk landskab.

Fra London kommer den kendte house dancer Frankie J med sit crew Indahouse. De viser deres nyeste stykke Merciless:

Med Housedance som koreografisk sprog udforsker Indahouse gentagelsen i forskellige former. En proces som nogle gange kan føles: merciless.

Musikken er komponeret af indamusic baseret på tracket Merciless af dj Fred Everything og på scenen står Frankie J, Clara Bajado, Troy ”Dat Boi Troy” Banton og Joel “Jo.L” Glafke

Fra Frankrig kommer kompagni YZ.

Dans L’arène blev skabt i 2015 og er et koreografisk bud på, hvordan unge dansere agerer i battle miljøet. I dette selvbiografisk værk fortæller Yanka “Y” og Zid “Z” om deres rejse som battle dansere og det ganske særlige i deres indbyrdes forhold: et to personers crew: YZ

Uppercut Danseteater har været en uundværlig og fast del af Dansekapellet kunstneriske virke i 10 år. Uppercut Danseteater arbejder i krydsfeltet mellem moderne dans, breakdance og teater. Til 10-års jubilæet viser Uppercut Danseteater stykket Benched.

I BENCHED lærer vi 5 forskellige mennesker at kende, alle sidder de på den ene eller den anden måde skævt i tilværelsen. Hver, har de sat sig på bænken, klar eller uklar til livets næste kapitel.

Aftenen bliver bundet sammen af MC Waqas fra Outlandish.

 

 

Finder sted: dansekapellet