ANNONCE
DANMARKS STØRSTE HAVESHOW – KOM "BEHIND THE SCENES"
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. juli 2022
Kl. 16.00 - 18.00

DANMARKS STØRSTE HAVESHOW – KOM “BEHIND THE SCENES”

Med inspiration fra de traditionsrige engelske flowershow

The Danish Club har fået en unik lejlighed for at få en helt særlig indvielse i CPH garden samt udvalgte af de 8 showharver. Det er Tove Hede som er medindehaver af Sandstone Natursten, som tager os med på havevandring i nogle af de otte showhaver som hver bliver 50-80 m2. Her viser havedesignere nye tendenser og udfordrer vores måde at gå til havelivet på.

Tove Hede er sammen med havearkitekt Karen Dahl, en af designerne fra showhaven ”Yellow Brick Road”.

Verdens ældste haveselskab er det engelske – og det næstældste er det danske, som blev stiftet i 1830, og som arbejder for at udbrede viden om haven og skabe fællesskab mellem haveejerne. I Danmark har vi ikke tidligere haft samme tradition for haveshows som englænderne, men for fem år siden mente Haveselskabet, at det var på tide, at Danmark fik sit eget ”flowershow”. Med inspiration fra de traditionsrige engelske flowershows, skabte Haveselskabet Cph Garden.

Cph Garden spænder over fire dage, og programmet byder på mere end 100 forskellige foredrag og arbejdende værksteder samt et væld af udstillinger. Dertil kommer otte showhaver, hvor førende havedesignere hver giver deres bud på, hvordan fremtidens haveliv kan se ud.

Cph Garden foregår i det smukke Harrestrup Ådal i Ballerup – på grænsen mellem land og by.