Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

31. maj 2024
Kl. 11.00 - lør Kl. 23.59

Distortion 2024

Distortion Ø på det grønne skovområde på Refshaleøen har fuldendt sit program med I alt 38 acts fordelt over fire scener Rave Stage, Sunrise Stage, Forest Stage og Shadow Stage.

Festivalen bliver afholdt for 8. gang i år – og kunne melde udsolgt både i 2022 og 2023. Weekendfestivalen er kulminationen på Distortion-ugen og den eneste udendørsfestival for moderne klubgenrer med en publikumskapacitet på 10.000+, som bliver afholdt i Skandinavien.

På Rave Stage kan man opleve Berlin-baserede Klangkuenstlers hurtige og bastante techno, og hans industrielle, hardstylede lyd gør ham til et af de største navne indenfor hans genre. Franske I Hate Models, det unge techno-koryfær Anfisa Letyago, tyske Future.666, den nye dronning af hård techno Sara Landry og DYEN.

På Sunrise Stage midt i skovens dybeste bakke-omgivede scene spiller Stephan Bodzin – en af de grundlæggende fædre af meledisk techno, den tyske legende Sven Väth og franske Temple Tears.

På Forest Stage, som er kendt for sin varme eller eksperimenterede klubmusik, spiller sensationen Partiboi69 fra Australien, duoen DJ Heartstring, det frembrusende UK-talent Effy, australske Mall Grab og irske Kettama, belgisk- ukrainske Dana Montana samt den amerikanske selektor-dj Avalon Emerson. Her kan man også opleve danske Main Phase, som lige nu nyder engelsk succes med sin moderne tilgang til UK garage og jungle.

Billetter:

Fuldt Festival Pass 1200 kr

Weekendbillet 1000 kr

Endagsbilletter fredag og lørdag 600 kr

 

Finder sted: refshaleøen