MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

26. januar 2023
Kl. 17.00 - 18.00

Foredrag – Gør det du frygter

Foredrag – Gør det du frygter, handler om at blive klogere på hvad der sker i os mennesker, når vi gerne vil opnå eller ændre på noget der betyder meget for os.

 

Jeg har i lang tid gerne ville holde et foredrag om frygt og hvordan du kan lære at møde din frygt på en måde så du vil blive i stand til at handle dig igennem den og for succes med det du drømmer om. Jeg har udskudt det i flere år fordi jeg hele tiden fortalte mig selv jeg ikke var god nok og tænk hvis andre ikke kunne bruge mit budskab til noget – hvem var jeg så, hvis ingen kunne bruge min passion og mit budskab til noget.

Mange af os taler udelukkende om det vi vil opnå og det vi drømmer om, men får det aldrig ført ud i livet.

Jeg vil komme ind på, hvorfor det er sådan, hvad er dit mønster når du møder din frygt og hvad kan du konkret gøre når det sker.

Foredraget er interaktivt og tager udgangspunkt i min egen rejse igennem min frygt for at holde netop dette foredrag. Jeg vil komme med konkrete eksempler samt give dig baggrundforståelse for hvorfor hjernen gør som den gør samt hvordan du kan lære at møde din frygt på en måde så du vil blive i stand til at handle dig igennem den og få succes med det du drømmer om.

Vil du gøre det der er nemmest for dig nu og her eller vil du gøre det der er meningsfuldt for dig?

 

Finder sted: København Ø