MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

19. maj 2022
Kl. 19.00 - 20.30

Glyptoteket fejrer Højskolesangbogen

Musica Ficta, Vox 11 og Testrup Højskoles kammerkor
Konferencier: Rasmus Skov Borring

Glyptoteket fejrer Højskolesangbogen
I 2022 fylder Højskolesangbogens Melodibog 100 år. Vær med til fejringen ved en storslået koncert på Glyptoteket med tre koroptrædener og fællessang.

Aftenens repertoire indeholder fremførelser af helt nyskrevne korarrangementer såvel som de elskede kendinge. Koncerten har et helt særligt fokus på musikken og skønheden i den danske sangskat.

I koncerten møder du vokalensemblet Musica Ficta under direktion af Bo Holten, det århusianske vokalensemble Vox 11 samt Testrup Højskoles kammerkor. Alle optræder de med korarrangementer af nye og gamle sange fra Højskolesangbogen.

Pianist Rasmus Skov Borring er konferencier og sørger for at lede publikum igennem programmet og fællessangene undervejs.

NYUDGIVELSE AF KORBOGEN
I anledning af 100-året for Højskolesangbogens Melodibog udgiver Højskolernes Forlag Korbogen med 50 korarrangementer af sange fra Højskolesangbogen. Korlivet i Danmark fungerer som et bindeled mellem den folkelige og professionelle sangkultur, og Korbogen vil gøre den musikalske dimension i Danmarks folkekultur endnu mere tilgængelig for alle sangentusiaster på tværs af generationer, der har lyst til at synge flerstemmigt. Denne koncert er den officielle release af Korbogen.

 

Finder sted: Glyptoteket