Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. december 2022
Kl. 19.30 - 21.15

Hannah Schneider – “Women In Office”

Hannah Schneider er lige nu aktuel med sin første soloplade i 7 år, ‘Ocean Letters’.

Gennem sin karriere har Hannah etableret sig som en af de stærkeste stemmer i Danmark, hvor hendes musik gennem de sidste mange år har haft en stor plads på både radio, såvel som på film, tv og på nogle af landets største teaterscener.
Hun har været nomineret til flere musikpriser i Danmark, samt optrådt over hele Europa og USA, herunder festivaler som CMJ (NYC), Roskilde Festival og Spot Festival.

Hannah Schneider er også kendt som den ene halvdel af den anmelderroste duo AyOwA, der har fået betydelig international opmærksomhed fra bl.a. Huffington Post, The Independent, VICE, CLASH og Wonderland Magazine samt airplay på både BBC 1+ BBC 6.

Med pladen Ocean Letters skaber Hannah Schneider en intim forbindelse mellem det neoklassiske og det moderne, det nære og det universelle. Pladen markerer en ny sonisk vej, hvor stemmen og klaveret er i fokus. Sangerindens filmiske lyd drager bl. a. tankerne hen på Agnes Obel, Olafur Arnalds, Aldous Harding og The Cinematic Orchestra.

Pladen er skabt i samarbejde med flere toneangivende skikkelser på den danske musikscene, og præsenterer numre komponeret og produceret sammen med bl.a. filmkomponist Christian Balvig (When Saints Go Machine), producer og pianist Nicolai Kornerup (Kwamie Liv) og producer Brian Batz (Sleep Party People), samt gæsteoptrædender fra bl. a. Goss, og Jacob Bellens

Hannah har med foreløbende singler fra albummet opnået omfattende airplay på DR radio, og omtale på flere store medier i ind og udland:

“Starting our week off right, Hannah Schneider pours her rich vocals and twinkling melody into the symphonic track, “Mirror Sphere”. While the minimalist production lays the bare bones of the song, it is Hannah’s vulnerability that fleshes out the story”
Wonderland Magazine

Gaffa’s Bedst lige nu:
“Schneiders vokal byder ind i et rum,hvor sårbarheden er i fokus. Og netop fordi den er så underspillet og er udpræget klaverbåren, suger det lytteren ind som en malstrøm af inderlighed.” Gaffa

 

 

Finder sted: Frederiksberg / La Oficina