Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. november 2021
Kl. 20.00 - 22.00

Jazz & Jokes @Hotel Cecil

Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj byder indenfor til en helt særlig aften med musik og komedie, inspireret af 50’erne og 60’ernes jazzklubber i New York, den 7. november på Hotel Cecil med gæster Mikael Simpson, Mads Holm, Rasmus Botoft, Preben Kristensen, Karen Rosenberg og mange flere.

Improvisation, præcise punchlines og god timing er om noget udgangspunkt for de venner Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels virke som hhv. en af ​​landets mest fremtrædende komikere og en af ​​landets ditto musikere. De står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed, som til fyrtårne ​​indenfor deres respektive områder.

Når Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj inviterer venner og kolleger på scenen på Hotel Cecil under navnet “Jazz & Jokes”, er der lagt op til en unik, farverig og forbløffende aften i selskab med de bedste af begge verdener, topkomiker og top jazzmusikere. Inspireret af 1950/60ernes jazzklubber i New York, hvor publikum ved små runde borde med skønne drinks i røgfyldte lokaler, oplevede de største jazzstjerner som Miles Davis, Sonny Rollins og John Coltrane dele scene med legendariske komiker som Mort Sahl, Redd Foxx, Lenny Bruce og George Carlin, indbyder Hjortshøj og Koppel til en sjælden oplevelsesrig aften.

Jazz & Jokes har været afholdt af flere omgange til udsolgte salg på Hotel Cecil med et skarpt udvalgte komikere og musikere, og den 7. november har du igen chancen for at komme med.

 

Finder sted: Hotel Cecil