Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

29. april 2024
Kl. 18.30 - 21.00

Kaffe & Ledelse SÆSONFINALE

KAFFE & LEDELSE HOLDER SÆSONFINALE PÅ BREMEN TEATER DEN 29. APRIL!

Bliv en del af en aften dedikeret til innovation, inklusion, og nytænkning i virksomheder på Bremen Teater den 29. april. Oplev en inspirerende samling af tanker, idéer, og samtaler, der stræber efter at forme fremtiden for, hvordan virksomheder – både offentlige og private – opererer.

Denne særlige aften vil blive ledet af den passionerede podcastvært Ayhan Gormez, der til dagligt er ledelsesrådgiver for Mindcloud, kendt for at udforske dybdegående emner inden for kommunikation, ledelse, og offentlig forvaltning. Med en omhyggeligt udvalgt gruppe af tidligere podcastgæster og eksperter inden for feltet, lover vi en aften fuld af indsigt og inspiration.

Vi fejrer den gode ledelse til sæsonfinalen af vores podcast. Vores mål er at inspirere til eftertanke og handling, der kan omdanne betragtninger til reelle forbedringer ved at rekruttere og værdsætte et mangfoldigt spektrum af krøllede hjerner og unikke profiler. Dette vil ikke kun berige med en bredere vifte af perspektiver og løsninger, men også sætte os på sporet mod en mere inklusiv og innovativ fremtid.

Gennem aftenen vil vi dykke ned i kritiske tendenser og udfordringer, der præger både den offentlige og private sektor, herunder den overdrevne fokusering på mangler frem for succeser, og den markante polarisering mellem forældede metoder og presset for nytænkning.

Til sæsonfinalen vil du kunne opleve følgende prominente gæster:
Steen Hildebrandt · Casper Kirketerp-Møller · Nanna Bernth · Dennis Nørmark · Kurt Klaudi Klausen · Stefan Andersen · Rikke Würtz · Sara Vergo · Julie Pi · Michala Petri · Annemarie Zacho-Broe · Jonatan Schloss · Anders Stahlschmidt · Egedal Musik & Kulturskole · Susanne Ekman · Camilla Newcomb Burgees · Mikkel Benn · Charlotte Larsen · Karen Frost · Lars Lund · Ian Wisler-Poulsen · Lise Dahl Arvedsen · Morten Ballisager · Laura Klitgaard & Ayhan Gormez + med flere..

Vi sætter gang i 4 debatter, der dækker alt fra den ledige stilling, processen vi rekrutterer på, hvordan vi onboarder, og sidst men ikke mindst, hvad fremtiden stiller af krav til vækst og mennesker i organisationer samt til ledelse.

Forbered dig på en aften, hvor du vil blive udfordret, oplyst og inspireret. Med masser af spændende elementer bliver aftenen en fuldendt oplevelse, der runder hele sæson 3 af og vil efterlade dig beriget og motiveret til at bidrage til en mere inklusiv og innovativ fremtid.Glæd dig til en aften, der ikke kun fejrer, hvad dette korpus og podcasten kan opnå, men også hvad vi alle kan gøre for at skabe ægte forandring.

 

Finder sted: Bremen Teater