Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

22. august 2024
Kl. 18.00 - lør Kl. 03.00

Karrusel 2024

Den københavnske sensommerfestival Karrusel på Refshaleøen finder sted 22.-24. august 2024. Den afholdes for 5. gang i år og består af de tre scener Manegen, Tribunen og Balkonen.

De første 8 navne er annonceret: Ben Böhmer (DE), Marlon Hoffstadt (DE), HorsegiirL (DE), Sama’ Abdulhadi, Anetha (FR), Ki/Ki (NL), Job Jobse (NL) og X CLUB. (AUS).

Ben Böhmer spiller et midnats-live set torsdag 22. august. Han har utallige millioner streams bag sig og er anset som det nye stortalent blandt de helt store tyske producere indenfor melodisk techno. De andre 7 artister spiller fredag og lørdag på hovedscenen Manegen, som har den kendte trademark karrusel placeret i festivalens sci-fi cirkusunivers, midt i skoven.

Her spiller palæstinesiske Sama’ Abdulhadi, som efter sin velstreamede Boiler Room session i Ramallah fra 2018 lynhurtigt blev house hold name på den internationale elektroniske musikscene. Hendes aftryk på technoscenen er en kombination af hendes rå lyd, sans for særligt selekterede tracks, hendes frygtløse, aktivistiske tilgang og en insisteren på at udbrede rave-undergrundsscenen på Vestbredden i Gaza og ud til verden. I 2023 lauchede hun den globale platform Resilience med bl.a. Richie Hawtin, hvor artister, som har oplevet marginalisering, fordrivelse og undertrykkelse, kan dele deres kunst og historier, som ofte bliver ignoreret af mainstream mediers narrativ.

Tyske Marlon Hoffstadt definerer sig selv som “DJ Daddy Trance – DJ Forums most hated Dilf”. Han er kendt for sin oppitchede houselyd og trækker inspirationer fra moderne trance, hard house og euro fast pace. Han har tasken fuld af punchy, “in your face” bangers, når han spiller i Danmark for første gang.

Den tyske TikTok-sensation HorsegiirL blander klubtechno, happy hardcore og future pop. Hun spiller dansk debut på årets Karrusel, mens hendes identitet er maskeret af en hestemaske med store øjenvipper og en hjerteformet hvid blis. Hun har på kort tid skabt et univers rundt om teenage-føllet Stella aka HorsegiirL, som synger om heartbreak og hendes hjem på Sunshine Farms for enden af Rainbow Road.

 

Finder sted: REFFEN