MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

25. april 2022
Kl. 19.30 - 20.30

Klimakrise og sanselighed – hvad gør vi herfra? – Kulturhuset Indre By

Mød klimapsykolog Solveig Roepstorff og kunstnerisk leder af performancegruppen Sisters Hope Gry Worre Hallberg til en samtale om klimaet.

 

Hvordan kan vi håndtere vores væren i verden i lyset af den krise, vi befinder os i? Svaret på dét spørgsmål giver Solveig Roestorff og Gry Worre Hallberg deres bud på.

Solveig Roestorff

Hun har i foråret udgivet bogen ‘Klimapsykologi – Hvorfor vi holder klimakrisen ud i strakt arm og den forbundethed, der venter, når vi begynder at handle’. Her beskriver hun de reaktioner, der kan komme på klimakrisen, som for eksempel handlingslammelse, og kommer med bud på hvordan, man kan bevæge sig derfra.

Gry Worre Hallberg

Hun har skrevet skrevet den kunstneriske forsknings PhD “Sensuous Society” ved Københavns Universitet. Her undersøger hun, blandt andet igennem sin kunstneriske praksis i Sisters Academy, hvordan det sanselige potentielt kan understøtte en overgang til en mere bæredygtig fremtid.

Samtalen er modereret af cand. mag. i Moderne kultur, Sofie Mønster.

Arrangementet kræver hverken billet eller tilmelding. Der er dog et begrænset antal pladser i kulturhuset, så vi anbefaler, at man møder op i god tid.

 

Finder sted: Indre By