ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. december 2022
Kl. 10.00 - søn Kl. 17.00

Kunsthåndværkermarked i Designmuseets have

VÆRK 2022: Tag med de to første weekender i december, når Danske Kunsthåndværkere & Designere afholder julemarkedet VÆRK i Designmuseum Danmarks smukke have. Her viser professionelle danske kunsthåndværkere og designere, hvorfor VÆRK ikke alene skiller sig ud som Københavns hyggeligste julemarked, men også er i en klasse for sig.

K for kunsthåndværk og kvalitet

I det store opvarmede cirkustelt midt i museumshaven kan publikum gå på gavejagt blandt håndvævede tekstiler, hånddrejet keramik, glas, smykkedesign, grafik og alt, hvad designelskeren kan ønske sig. Samtlige udstillere er medlemmer af foreningen Danske Kunsthåndværkere & Designere. Det sikrer kvaliteten og det tårnhøje faglige niveau. Desuden har foreningen inviteret enkelte nordiske udøvere.

Den personlige unikke gave

Markedet er en oplagt anledning til at finde den personlige, unikke gave i designmuseets hyggelige omgivelser. Og så kan man endda kombinere julens gaveindkøb med en kulturel oplevelse. Designmuseet viser blandt andet særudstillingen ”Formens Magi”, skabt i samarbejde med Kunsten og Louisiana, og “Bord dæk dig”, der tager os med ind i kunsthåndværkets og materialernes eventyrlige verden. Begge slutter i december, så det er sidste udkald for at se de indbydende udstillinger.

Mød udøverne – mærk værkerne

På julemarkedet får publikum en enestående mulighed for at møde udøveren og høre nogle af de mange historier, som værkerne gemmer på.

Juleglögg i loungen

Designmuseets nye café Format tilbyder julelækkerier, glögg og æbleskiver. I forteltet venter en lille lounge, så gæster med trætte ben kan tage sig et hvil og nyde julestemningen.

 

 

Finder sted: Indre By