MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

13. april 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Peter Sandberg (SE)

Oplev skandinavisk musikmagi med Peter Sandberg

 

Inspireret af forskellen mellem det idylliske skandinaviske landskab og det moderne livs komplekse fortællinger og følelser er Peter Sandbergs musik dybt intim, beroligende og rensende.

Peter Sandberg er en svensk neo-klassisk og elektronisk multi-instrumentalist/komponist, som har etableret et internationalt ry, som skaber musik til tv og reklamer samt har samlet over 480 millioner streams verden over. Hans ærlighed taler gennem hans afdæmpede klaverbaserede kompositioner, men også gennem hans opløftende melodier og udforskende electronica.

Peter skrev under til Believe i 2018 og udgav sit debutalbum ‘Motion’ i marts 2019. Pladen indeholdt singlen ‘Deep’, som var med i en følelsesladet og klimaks scene af Stranger Things sæson 3. Peter scorede reklamer for store mærker som Volvo, Tesla og Vox, og rundede året af med fyldte shows i Istanbul og London.

I september 2020 udgav Peter sin anden LP ‘Återvända’ til stor anerkendelse, med singlerne ‘Rise’ og ‘Pinetrees’, sidstnævnte med den britiske elektroniske kunstner og vokalist Henry Green. Samme år scorede Peter den banebrydende virtual reality-animerede kortfilm ‘Goodbye Mr Octopus’, som blev nomineret til den 77. filmfestival i Venedig. I 2022 blev Peters musik igen vist i den klimatiske scene i Stranger Things sæson 4.

 

Finder sted: HUSET / Indre By