Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. august 2022
Kl. 11.30 - ons Kl. 16.30

Planet VR: Skammekrogen

Under overskriften “Planet VR” præsenterer Nikolaj Kunsthal i perioden 20.– 31. august en lille håndfuld værker, der på hver sin måde er signifikante og fremhævelsesværdige i forhold til udviklingen af immersive VR-oplevelser. Der er plads til 5 deltagere på visning. Der er en visning hver time med start fra kl. 11:30.

Velkommen tilbage i skammekrogen
Det banebrydende og prisvindende værk “Skammekrogen” (2014) er lidt af en VR-klassiker, der inviterer til familiemiddag for fem. Middagsbordet er udstyret med videobriller og høretelefoner. Straks brillerne er monteret på de medvirkende starter en film, hvor alle deltagere spiller hver sin rolle: Mor og far har inviteret på oksesteg. Storebror har taget sin nye kæreste med hjem for første gang. Og lillebror prøver for alt i verden at styre middagen uden om den uundgåelige katastrofe. Oplev eller genoplev VR first moveren “Skammekrogen”, som havde premiere i netop Nikolaj Nikolaj Kunsthal for små ti år siden.

Bag “Skammekrogen” står instruktør og manusforfatter Johan Knattrup Jensen, producer Mads Damsbo (Makropol) og Dark Matters.

 

 

Finder sted: Nikolaj Kunsthal