ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. november 2022
Kl. 08.30 - 11.30

Popsi og Krelle live i København

Kom og vær med, når Popsi og Krelle juler alt hvad de kan med masser af hygge og sjov.

Gratis kort til alle børn

Kl. 9.00 åbner Popsi og Krelles julekontor, hvor alle børn kan komme og få et gratis kort med julemotiver fra vores julekalender. Vi skriver en lille personlig hilsen til alle børn, og der er mulighed for fotos og en hyggelig snak. Vi har et nummersystem, så der ikke er lange køer. Du får udleveret kort og nummer, når du ankommer, og Popsi og Krelle når i første omgang så mange, som de kan, inden koncerten starter.

Klokken 10.00 starter selve koncerten, og den varer ca. 35 minutter. Det er vores erfaring, at det er den tid, som de små publikum kan holde fokus.

Efter koncerter åbner Popsi og Krelle julekontoret igen, hvor de fortsætter med kortskrivning og fotos. Igen bruges kø-nummersystemet. Tag gerne en lille snack med – der kan være lidt ventetid. Men alle (!) skal nok få kærlig opmærksomhed.

Billetter:

Én billet pr. hoved uanset alder (børn 0-6 mdr. behøver ikke billet). Du skal vise din billet på din mobil i døren til vores dørfolk. Her kan du også få hjælp til placering af barnevogn eller klapvogn og få svar på spørgsmål om praktiske detaljer.

 

Finder sted: DGI Byen