MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

8. april 2024
Kl. 19.00 - 21.00

Rikke Østergaard – BEFRI PREBEN

RIKKE ØSTERGAARD KOMMER TIL BREMEN TEATER MED SIT NYE FOREDRAG ‘BEFRI PREBEN’.

 

Forfatteren bag bestselleren Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben… er klar med en helt ny bog! Erhvervssociolog og mentalsundhedsekspert Rikke Østergaard inviterer derfor i samarbejde med Tikko til boglancering og premiere på Befri Preben …  en eksklusiv aften med foredrag og efterfølgende samtale med Clement Kjersgaard.

Vi ruller den røde løber ud, byder på et glas bobler, og du får et signeret eksemplar af den nye bog inkluderet i billetprisen.

Få en fest på arbejdet igen
 Glæd dig som én af de allerførste til at få foldet Rikke Østergaards nye og vigtige pointer ud på en yderst underholdende aften. Vi skal alle have en fest på arbejdet igen ved et endeligt opgør med unødvendig stress, brok og alt det, der dræner vores energi i hverdagen. Humør smitter på både godt og ondt – og vi skal derfor sætte en stopper for alle de stressende og negative humørspiraler. På aftenen tager sætter Rikke på vanlig underholdende vis derfor fokus på, hvordan vi kan minimere den negative smitte og befri vores egen og hinandens indre Preben.

Du vil blandt andet blive præsenteret for:
– De fire Preben-typer
– Befrielsen i at forstå, at alle er forskellige og bidrager forskelligt til fællesskabet
– Sådan styrer du din følelsesøkonomi og får et bedre energiregnskab
– Sådan befrier du dit team med forventningsafstemning som redskab

Talk med Clement Kjersgaard
I anden halvdel af aftenen  kan du se frem til en inspirerende samtale mellem Rikke Østergaard og aftenens special guest Clement Kjersgaard. Sammen vil de vende bogens vigtigste temaer, udfordringer i arbejdslivet og egne personlige erfaringer.

Bemærk, at billetprisen er inklusiv ét glas bobler ved ankomst samt ét stk. signeret bog pr. billet. Bogen udleveres på dagen for arrangementet.

 

Finder sted: Bremen Teater