MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. september 2023
Kl. 20.00 - 22.00

smash!bang!pow! præsenterer Daniel Norgren (SE) i Amager Bio

Den svenske sanger og sangskriver giver koncert i Amager Bio den 10. september med sin intime bluesfolk.
Daniel Norgrens sange er det perfekte miks af USA og Skandinavien. Hans intime sangskrivning har dybe rødder i blues, folk og country, men den er også farvet af den rå og smukke natur og de himmelhøje vidder, der præger hans hjemland Sverige.

Deter gribende, melankolsk og inderlig musik, der får meget ud at få virkemidler, og som kaster lange skygger ned igennem musikhistorien. Den 39-årige sanger, sangskriver og guitarist debuterede i 2007 med albummet ”
Kerosene Dreams” og har siden fået et større og større publikum i tale.

Han har turneret flittigt i det meste af Europa samt USA og Canada, hvor han tålmodigt har opbygget et ry
som en af tidens bedste nyfortolkere af blues- og folktraditionerne. Han er dog også en nysgerrig og eventyrlysten musiker, der undervejs i karrieren har eksperimenteret med field recordings, studiemanipulationer og ambiente lydlandskaber. Daniel Norgren er en alsidig kunstner og har bl.a. leveret soundtracket til Cannes Film Festival Jury Prize-vinderen ”Le Otto Montagne” og den australske dokumentarfilm ”The Road to Patagonia”. Han har i alt udgivet otte studiealbum og senest live-albummet ”
Live” i 2021. Men i 2023 han foreløbig sluppet to nye numre, ”Ruderunda” og ”The Road, så forhåbentlig byder året på mere ny musik fra hans hånd.

Herhjemme er Daniel Norgren også en populær herre, der både har optrådt på danske spillesteder, Roskilde Festival og Tønder Festival. Det vil derfor glæde mange, at den melodistærke svensker vender tilbage til Danmark den 10. september, hvor han står på scenen i Amager Bio.

 

Finder sted: Amager