MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3. januar 2022
Kl. 19.30 - ons Kl. 22.00

Soundvenue Live: Forpremiere på ‘Vildmænd’

Soundvenue Live: Forpremiere på ‘Vildmænd’ – mød Rasmus Bjerg, Zaki Youssef og Thomas Daneskov

Endelig får den udskudte danske perle ‘Vildmænd’ premiere – og du kan være blandt de første i landet til at se den og tilmed møde holdet bag.

’Vildmænd’ ligner ingen andre danske film:

Dybt absurd og urkomisk med sit udgangspunkt om familiefaren Martin (Rasmus Bjerg), der har sagt farvel til kone og børn for at leve som byttejagende urmenneske i de norske fjelde.

Voldelig og mørk, når Martin får følgeskab af den småkriminelle Musa (Zaki Youssef), der såret efter en bilulykke bliver spundet ind i Martins selvbedrag med sine gamle gangstervenner i hælene.

Og overraskende øm i de to mænds spirende venskab og i skildringen af den aldrende norske politimand, der godt presset af Martins bekymrede kone (Sofie Gråbøl) sætter efter dem.

Som et skandinavisk modsvar på en Coen-film er den sorte komedie ’Vildmænd’ et af årets absolutte danske filmhøjdepunkter, og 3. januar kan du se filmen før alle andre, når vi inviterer til forpremiere med besøg af Rasmus Bjerg, Zaki Youssef og instruktør Thomas Daneskov, der stiller op til spørgsmål efter rulleteksterne.

 

Finder sted: Indre By