Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

8. maj 2023
Kl. 08.00 - 22.00

Tachys – Mew/Blue Foundation-duo kommer til Lille Vega

Tachys kalejdoskopiskesynthpop maler VEGA

 

Tachys selvbetitlede debutalbum, der udkom sidste år, er kulminationen på omkring to års intensivt arbejde. For de to barndomsvenner var tilblivelsen af albummet en musikalsk rejse, hvor den eneste regel var; kunstnerisk udforskning og eksperimentering.

Det meste på albummet klares af duoen selv, med undtagelse af trommer på sangen “I Wish I Could Have KnownYou”, med avantgarde-trommeslageren Frederico Ughi, kendt for sit arbejde med Daniel Carter, William Parker og New York Forenet.

Den danske elektroniske duo, der består af Tobias Wilner (Blue Foundation) og Jonas Bjerre (Mew), har med deres grandiøsesynth-inficerede lydlandskaber høstede et hav af roser i ind- og udland, bl.a. skrev Brooklyn Vega: chilled-out electronic dream pop songthat’s fueled by Jonas’ unmistakable voice.”

Med lige dele skarpskåret pop og avantgarde eksperimenterinkorporerer de to lyd-magikereen unik blanding af genrer. Iørefaldende melodier kærtegner øregangene, mens et infanteri af synth bevæger sig mellem psychchillwave og nostalgiske hvirvlende guitar-støjflader. Det hele udvikler sig til blomstrende drømmepop, fyldt med lag af teksturelektronik, fængende melodier og drivende beats.

 

Finder sted: Lille Vega