Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. april 2023
Kl. 20.00 - 22.00

The Tallest Man on Earth gæster Amager bio

Koncerten er arrangeret af Smash!Bang!Pow

The Tallest Man on Earth – aliasset for den svenske singer/songwriter Kristian Matsson – udgiver 23. september sit første coveralbum, ‘Too Late for Edelweiss’. Til foråret begiver den højt skattede sangskriver sig ud på en ny europaturné, der fører ham forbi Amager Bio den 12. april 2023.

Kristian Matsson har været flittig og kælet for sine lyttere i 2022. Foruden en tour rundt i Europa og Nordamerika har den svenske troubadour brugt tiden på at indspille sit første coveralbum og skrive et nyt album, der kommer i kølvandet på hans seneste albumudspil, ‘I Love You. It’s a Fever Dream’ fra 2019. Mens The Tallest Man on Earth stadig holder informationer om et nyt album tæt ind til kroppen, ser coveralbummet ‘Too Late for Edelweiss’ dagens lys den 23. september.

Coveralbummet byder på nyfortolkninger af sange, der spiller en central rolle i Kristian Matssons liv som musiker, blandt andet Hank Williams’ ‘Lost Highway’, et fast indslag i svenskerens mere end 15 år som The Tallest Man on Earth. Indspilningen af ‘Too Late for Edelweiss’ har været en mental nulstiller for arbejdet på det kommende The Tallest Man on Earth-albumudspil, som hovedpersonen selv hinter, at vi kan have store forventninger til.

Mens vi venter på et nyt album fra klodens højeste mand, kan vi varme os på et bagkatalog, der indtil videre tæller fem studieplader, heriblandt stærkt anmelderroste værker som ‘The Wild Hunt’ fra 2010 og ‘Dark Bird is Home’ fra 2015 – plader, der har været med til at cementere The Tallest Man on Earths rolle som en yderst populær musiker hos det danske publikum. Efter to udsolgte Lille VEGA-koncerter i maj vender svenskeren tilbage i det nye år med sine storslåede og følelsesladede folkmelodier – denne gang i spillestedet Amager Bio.

 

 

Finder sted: Amager