Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Magasiner: Se oversigten og find det bedste tilbud her
Denne side er en annonce

Tilbud

6 nr. + Velkomstgave for 399 kr. + 59 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Kay Bojesen Turtelduer

✔ Attraktiv Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ God bolig inspiration

Tilbud

2 nr. + Velkomstgave for 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

360 graders overvågningskamera

✔ Attraktiv Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Gode tips

Tilbud

4 nr. + Velkomstgave for 149 kr. + 49 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Træningspakke

Relevant Velkomstgave ✔ Godt læsetof ✔ Gode tips og tricks ✔

Tilbud

3 nr. + Velkomstgave for 149 kr. + 59 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Kähler Hammershøi Poppy krus

Attraktiv Velkomstgave ✔ Godt læsetof ✔ God bolig inspiration ✔

Tilbud

3 nr. + Velkomstgave for 129 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Støjreducerende bluetooth hovedtelefoner

✔ God Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Høj kvalitet

Tilbud

5 nr. + Velkomstgave for 199 kr. + 59 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Stavblender-sæt

✔ God Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Høj kvalitet

Tilbud

2 nr. + Velkomstgave for 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Lystelt

✔ Relevant Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Gode tips og tricks

Tilbud

2 nr. + Velkomstgave for 99 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Trådløs vejrstation

✔ God Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Høj kvalitet

Tilbud

2 nr. + Velkomstgave for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Multikamera

✔ God Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Høj kvalitet
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Spændende magasiner til dig

Der findes et stort udvalg af interessante magasiner, og der er derfor rig mulighed for at finde et magasin, som du finder interessant. I dag er der rigtig mange magasiner, som er tilgængelig på nettet, men som også stadig sendes rundt i fysisk form. Det betyder, at du ofte selv kan vælge om du gerne vil modtage magasinet fysisk, eller om du vil læse det online. Du kan også vælge begge dele.

Måske har du allerede en klar idé om hvilket eller hvilke magasiner, som du godt kunne tænke dig at få. Hvis ikke, så har du mulighed for at søge inspiration her. Vi har samlet en god oversigt over en række magasinudbydere, og du vil hurtigt opdage, at der er rigtig mange forskellige magasiner på markedet. Du kan finde magasiner om sport, om videnskaben, om boligindretning og meget mere. Du har altså rig mulighed for at finde et eller flere magasiner, som du fremover kan abonnere på.

Fast levering af magasiner

Du har nok set alle de magasiner, som man kan købe i kiosken eller hos det lokale supermarked, men du har også mulighed for at få magasinet direkte hjem til dig. De fleste magasinudbydere, tilbyder nemlig, at man kan tegne abonnement på deres magasin, og på den måde få det leveret hver gang det udkommer. Hos mange af udbyderne kan man både vælge at læse det online og få det fysisk tilsendt, og det giver en meget fleksible muligheder for at læse bladet.

Når man er abonnent på et magasin, betaler man en fast pris, som trækkes enten månedlig, en gang i kvartalet eller måske en gang årligt. På den måde er man sikker på, at man er blandt de første til at få adgang til et nyt magasin. Hvis du gerne vil tegne abonnement på et magasin, så kan du her på siden let finde de sider, hvor du kan abonnere, og her finder du let frem til hvordan du tegner et abonnement.

Få magasinet på tryk eller online

Du har flere muligheder i dag, når du gerne vil læse et eller flere af de mange magasiner på markedet. De fleste magasiner og ugeblade kan nemlig fås både i fysisk form og i en online version, og der er ofte også en hjemmeside tilknyttet, hvor der løbende bliver lagt ekstra historier ud. Der er selvfølgelig stadig nogle magasiner, som udelukkende fås i fysisk form, mens der er andre, som udelukkende kan læses på nettet. De fleste har dog kombineret disse to ting, og rigtig mange abonnenter vælger at have adgang til begge dele.

Når man har adgang til magasinet online, kan man altid tilgå det, hvis man blot har sin telefon, tablet eller computer ved hånden. Har man derimod det trykte magasin, så kan man sidde behageligt i stolen derhjemme, præcis som når man læser en bog. Et trykt magasin kan samtidig være en hyggelig og dekorativ tilføjelse til din boligs indretning.

Hvilke magasiner kan jeg få?

Udvalget af magasiner er enormt, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Du kan abonnere på magasiner indenfor et stort spektrum af emner, og indenfor de enkelte emner, er der ofte også flere magasiner at vælge imellem. Det kan derfor være en god idé at danne sig et overblik inden man tegner et abonnement. Det kan være, at man har mange magasiner, som man godt kunne tænke sig, men man har måske kun råd til ét eller to. Så er det vigtigt, at man overvejer hvilke det skal være. Her kan det eksempelvis være en god idé at vælge magasiner indenfor forskellige emner, medmindre, at man blot er interesseret i en type magasin.

Der findes danske og udenlandske magasiner i massevis, og når du søger rundt på nettet eller på de sider, som du finder her på vores side, så kan du finde flere hundrede forskellige magasiner. Det kan være magasiner omkring cykling, omkring fitness eller omkring motorsport. Du kan også finde magasiner i en helt anden boltgade, som omhandler mode, design eller livsstil. Der findes forskellige skønhedsmagasiner, der findes magasiner omkring videnskab og der findes magasiner for børn og unge. Derudover findes der dagblade eller ugeaviser, hvor du får seneste nyt. Og alle førnævnte, er faktisk blot nogle, ud af rigtig mange emner, som du kan finde magasiner om.

Hvordan bestiller man et magasin?

Når du har besluttet dig for hvilket magasin, som du godt kunne tænke dig, så skal du blot bestille et enkelt magasin, eller tegne et abonnement. Det er ofte ganske simpelt, og gøres gennem magasinets hjemmeside eller app, eller igennem en tredjepart, som står for at distribuere et eller flere magasiner til læseren. Du skal blot følge de enkelte trin, som der er, hvor du blandt andet skal udfylde dine kontaktoplysninger. Når du har gjort det, vil du hvis det er en online version, have adgang med det samme, og er det en fysisk version, kan du se frem til at modtage magasinet næste gang det udkommer.

Hvad kan man læse i magasinerne?

De mange forskellige magasiner, handler om vidt forskellige emner. Det betyder også, at det afhænger meget af hvilket eller hvilke magasiner, som du vælger at bestille eller abonnere på. Der findes livstilsmagasiner, hvor du kan læse om lidt forskellige ting, men så findes der også en lang række fagmagasiner. De kan handle om alt fra dyr til cykler.

Der findes magasiner om videnskab, om sund livstil, om skønhed og meget mere. Her på siden kan du finde en oversigt over en række af de magasiner, som er populære blandt danskerne. Det kan eksempelvis være Bo bedre eller Illustreret Videnskab. Der er flere hundrede magasiner på markedet, og det burde derfor være muligt for dig at finde et eller flere, som du vil synes er interessante at læse i.

Livstilsmagasiner

Nogle af de mest læste magasiner er livstilsmagasinerne, som har et indhold der relaterer til læserens livsstil. Det kan eksempelvis være Euroman eller Eurowoman, som henvender sig til hver sit køn. Et livstilsmagasin kan være interessant, da man ofte møder historier som man kan relatere til, og samtidig kan det være, at man lærer nye ting at kende.

Livstilsmagasinerne, såvel som mange andre magasiner, er ofte også flotte at have liggende fremme på bordet. Det betyder, at de faktisk kan blive en del af din livsstil, og pynte flot i din indretning. Det er ofte også i livstilsmagasinerne, at man kan finde tips og tricks til forskellige ting.

Skønhedsmagasiner

Der er rigtig mange danskere, såvel som udenlandske magasinlæsere, der abonnerer på magasiner om skønhed. Et af de mest kendte er Vogue, og blandt de danske magasiner er der eksempelvis Femina og Alt for Damerne. I disse magasiner kan man læse om de seneste modetrends, få tips til skønhedsbehandlinger, læse om andre mennesker, som har samme interesse og oplevelser, som de gerne vil dele indenfor skønhedsbranchen.

Så hvis du har en passion for mode og skønhed, så er der rig mulighed for at finde en lang række magasiner, som henvender sig til dig. Det er ikke kun kvinder der abonnerer på skønhedsmagasiner, selvom flere af dem primært henvender sig til netop kvinder. Der findes også en række mere maskuline skønhedsmagasiner, som kan være interessante for mænd.

Sportsmagasiner

Er du vild med sport? Måske al slags sport, eller måske er du mere specialiseret indenfor cykling, ridning, motorsport eller lignende? Uanset hvad, så er der utroligt mange magasiner indenfor

emnet, og det betyder, at du sikkert også kan finde et, som du synes er spændende. Sport er et af de emner, som der er allerflest magasiner omkring. Der er rigtig mange cykelmagasiner og der er rigtig mange magasiner om fitness og sund livsstil. Derudover er der også magasiner om svømning, om motorsport og så videre. Der er altså rig mulighed for at udvide sin sportsviden gennem et eller flere af de mange sportsmagasiner.

Få magasinet i din postkasse

Det kan være, at du nu har fundet et eller flere magasiner, som du virkelig godt kunne tænke dig. Hvis du har det, så skal du blot bestille enkeltmagasiner eller tilmelde dig et abonnement. Så kan du nemlig se frem til at få leveret magasinerne direkte i postkassen. Du har altså mulighed for at få dit favorit magasin leveret hjemme hos dig, så du ikke behøver at køre for at købe det.

De fleste magasinudbydere tilbyder, at man kan få magasinet tilsendt i trykt version, men der er også nogle som udelukkende gør det tilgængeligt online. Hvis det er tilfældet, kan du altid have magasinet ved hånden, også selvom du er på farten. De fleste magasinudbydere har valgt at tilbyde deres læsere begge dele, og man kan ofte vælge den ene eller anden ting, eller kombinere sit abonnement, så man har adgang online, men samtidig får det leveret i postkassen. Det smarte ved at få det i fysisk form er, at man kan sidde og hygge sig med det, præcis som når man læser en bog. Omvendt, så er den digitale adgang let tilgængelig, og så kan man læse magasin præcis når man vil.

Et enormt udvalg af magasiner

Som du måske allerede har læst, så er der et utal af magasiner på markedet. Det betyder, at du let kan finde et eller flere magasiner, som du gerne vil læse. Du kan hos mange af magasinudbyderne, som står for at distribuere magasinerne, vælge mellem flere hundrede magasiner. Her på siden finder du også en god oversigt over nogle af de mest populære magasiner, og du skal derfor blot gå på opdagelse. Her har du mulighed for at få inspiration, og opdage nye magasiner, som du måske ikke kendte i forvejen.

Det betyder, at du kan bruge vores side til at skabe dig et overblik over mange forskellige magasiner. Du kan ligeledes bruge siden som en guide til hvordan du abonnerer på eller køber magasinerne, ligesom du kan læse om fordelene ved at modtage de forskellige magasiner.

Udenlandske magasiner

Der findes rigtig mange danske magasiner, men der findes nok endnu flere internationale magasiner. Så hvis du gerne vil have international viden, og læse om internationale situationer og mennesker, så skal du måske vælge et af de udenlandske magasiner. I dag er det let at abonnere på tyske, engelske, amerikanske eller måske franske magasiner. Ofte vil man have adgang til dem som et digitalt abonnement, men det kan ofte også lade sig gøre at få dem tilsendt. Det sker ofte gennem en dansk bladudbyder, som sørger for, at magasinet lander i den rigtige postkasse, hver gang det udkommer.

Magasiner der henvender sig til børn og unge

Der er rigtig mange magasiner, som kan være interessante for både børn og voksne, men som du allerede har opdaget er der mange som primært henvender sig til voksne. Det samme gælder dog

for børn og unge. Der er nemlig rigtig mange magasiner, som udelukkende henvender sig til den yngre generation.

I disse magasiner er der ofte interviews med andre jævnaldrende, ligesom at de emner, som der bliver skrevet om, ofte er mere interessante for unge og børn. Nogle af de magasiner, som henvender sig til yngre målgruppe, er også magasiner, som primært består af tegneserier. Mange kender nok til Anders And eller Wendy-bladene, og der findes faktisk en lang række af lignende magasiner. Fælles er, at de byder på sjove og interessante tegneserier, som børn og unge ofte finder sjove. Faktisk er der også mange af tegneserierne, som er interessante for voksne.

Det er ikke kun tegneserier, der findes som magasin, til børn og unge. Der findes også livsstilsmagasiner til børn og unge, ligesom der findes magasiner, som handler om unge musikere eller skuespillere og lignende. Der er altså rig mulighed for at finde et interessant magasin, hvis man er barn eller ung. Og er man voksen og forældre til et barn eller teenager, som elsker at læse, kan det også være en rigtig god gaveidé.

Giv et magasin i gave

Der er faktisk rigtig mange, som vil blive glade for at få et abonnement på et magasin i gave. Det kan være en rigtig god gaveidé til den person, som har nærmest alt eller som aldrig ønsker sig noget. Her har man muligheden for at give en gave, som falder i modtagerens smag, og som de fleste vil blive glade for.

Det kan være, at man har en bror som elsker biler. Så kan man give et abonnement til et af de mange bilmagasiner. Det kan også være, at man har en veninde, som går helt vildt op i fitness. Her er der også rig mulighed for at finde et godt magasin, som man kan give i gave. Faktisk er der magasiner om næsten alt, og derfor vil man opleve, at man næsten altid kan finde et magasin, som er en god gave til den man påtænker at give gaven til.

Skal jeg abonnere eller købe enkelt magasiner?

Du har mulighed for begge dele i de fleste tilfælde, men der er ofte en række fordele ved at tegne et abonnement. Nogle af fordele er eksempelvis, at man ofte sparer penge på den samlede pris, hvis man tegner et abonnement for et halv eller et helt år. Man vil ofte også få gratis fragt, så man sparer altså også penge på at betale for levering eller på selv at køre ind og hente magasinet.

En af de andre fordele, som rigtig mange magasiner giver deres abonnenter er, at de får en gratis gave med i deres abonnement. Det kan være, at man får en bog med eller måske får man en T- shirt eller lignende med i ens abonnement. Den gratis gave, som man får, passer ofte sammen med det emne, som magasinet handler om, og derfor er det ofte en gave, som man vil blive glad for.

Hvordan tegner man et abonnement?

Hvis du gerne vil tegne et abonnement på et magasin, skal du blot følge de steps der er på den side, som udbyder magasinet. Det er ofte meget let og ligetil. Hvis du vælger en onlineversion, behøver du ofte kun at oprette en bruger med få oplysninger, samt opgive dine betalingsoplysninger. Hvis du skal have bladet sendt til dig fysisk, så kræver det, at du oplyser din

adresse og lignende, for at de kan sende magasinet. Her skal du ligeledes oplyse dine betalingsoplysninger.

Hvad koster et magasin?

Det er meget forskelligt hvad er magasin koster, og prisen varierer ofte også, alt efter om du vælger abonnement eller et enkelt magasin. Et enkelt magasin, har ofte en pris på mellem 50 og 100 kroner, og du vil opleve, at du ofte sparer penge, hvis du abonnerer et helt år. Der er stor forskel på de forskellige magasinerne priser, og det hænger ofte sammen med magasinets størrelse, kvalitet og hvor ofte det udkommer.

Når du skal vælge et magasin, skal du derfor også tænke på, at det passer ind i den prisklasse, som du kan give for et magasin. Der er også forskel på hvor ofte magasinerne udkommer. Hvis du bestiller et års abonnement på et magasin der udkommer hver 14. dag, vil det ofte være dyrere end hvis du bestiller et abonnement på et magasin, som kun udkommer en gang om måneden eller sjældnere. Det er netop også en af grundende til, at priserne varierer så meget.

Som tidligere nævnt, kan man ofte vælge om man vil have adgang til magasinet digitalt eller om man vil modtage det i postkassen. Det er ofte billigere at læse det online, da udbyderen så sparer omkostninger til trykkeri og forsendelse.

God fornøjelse med dit nye magasin

Vi håber at denne side kan være en hjælp til, at du kan finde det bedste magasin for dig, og let bestille et abonnement. Hvis du allerede nu har valgt hvilket magasin, som du godt kunne tænke dig, kan du bare glæde dig til det ankommer i postkassen. Eller til at læse det via udbyderens online platform. Som abonnent på et magasin, har du altid interessant læsestof ved hånden.

Det at læse i et magasin kan være et interessant input til hverdagen, og det kan ofte være en rigtig god måde at slappe af, efter en lang arbejdsdag. Da de fleste magasiner udkommer hver 14. dag eller en gang om måneden, kan du som abonnent glæde dig over, at du hele tiden får nyt læsestof ind ad døren eller tilgængeligt online. Et magasin kan være med til at holde dig opdateret på de nyeste trends indenfor det område, som magasinet handler om. Det betyder, at du faktisk kan blive klogere af at abonnere på et magasin.

Magasinudbyderne giver fordele til abonnenter

De fleste magasinudbydere giver deres abonnenter fordele, fremfor de personer, som udelukkende køber magasinet enkeltvis i den lokale kiosk eller i supermarkedet. Nogle af de fordele som man får er ofte, at man sparer fragten eller får rabat på hvert eneste nummer. Man kan også opleve, at en af fordele er, at man får adgang til et online site, hvor der løbende bliver lagt ekstra artikler og nyheder ind.

En af de mest populære abonnementsfordele er, at man som magasinudbyder ofte giver nye abonnenter en gratis gave med i forbindelse med bestilling af abonnementet. Her vil man ofte få en god gave, som passer ind i det emne, som magasinet handler om. Det kan være, at man får et sæt fitness tøj med hvis man bestiller et abonnement på et fitnessmagasin, eller måske får man en bog med i forbindelse med, at man tegner abonnement på et livsstilsmagasin. Der er mange fordele ved at tegne abonnement, og den allerbedste er, at man altid får bladet direkte leveret, og man skal derfor ikke tænke på, om man nu husker at få det købt, når det udkommer.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af magasiner i Danmark, men inkluderer ikke alle udbydere. Vi samarbejder med flere af udbyderne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om magasinerne kommer fra magasinerne, og vi tager forbehold for fejl.