Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mobilabonnementer: Se oversigten og find det bedste mobilabonnement her
Denne side er en annonce

Tale

Fri

Data DK/EU

40 GB / 13 GB

Pris

149 kr

✔ Ingen binding
✔ TDC netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

55 GB / 9 GB

Pris

119 kr

✔ Ingen binding
✔ Telenor netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

60 GB / 9 GB

Pris

119 kr

✔ Ingen binding
✔ Telenor netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

2 Timers

Data DK/EU

2 GB / 2 GB

Pris

48 kr

✔ Ingen binding
✔ Telenor netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

30 GB / 20 GB

Pris

199 kr

✔ Ingen binding
✔ TDC netværk
✔ Oprettelse 99 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

24 GB / 0 GB

Pris

100 kr

✔ Ingen binding
✔ 3 netværk
✔ Oprettelse 0 kr

Tale

Fri

Data DK/EU

60 GB / 0 GB

Pris

69 kr

Ingen binding ✔ 3 netværk ✔ Oprettelse 0 kr ✔

Tale

Fri

Data DK/EU

Fri / 20 GB

Pris

119 kr

Ingen binding ✔ TDC netværk ✔ Oprettelse 0 kr ✔
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Find de bedste og billigste mobilabonnementer

Du er landet på den rette side, hvis du er på udkig efter en god oversigt over de mange mobilabonnementer på markedet. Her på siden finder du nemlig en lang række gode informationer omkring markedet mange mobilabonnementer. Her kan du sammenligne de forskellige mobilabonnementer, og få en god oversigt over priser, fordele og vilkår.

Her på siden kan du også finde god information omkring de mange aspekter, der er i forhold til mobilabonnementer, og dermed bliver du bedre klar over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal have et nyt mobilabonnement. Der findes rigtig mange mobilabonnementer i Danmark, og derfor er det fuldt forståeligt hvis det er svært at finde rundt i. Det kan være rart at have en god oversigt over, hvilke abonnementer der er, og hvilke ting, som man skal være opmærksom på, når man skal have et mobilabonnement. Der er rigtig stor forskel på mobilabonnementsudbyderne, og de fordele, som du får, når du vælger telefoni igennem den ene eller anden.

Mange muligheder indenfor mobilabonnementer

På grund af de mange forskellige mobilabonnementsudbydere, som hver især udbyder flere forskellige mobilabonnementer, har du som forbruger rigtig mange muligheder. Der er rigtig mange udbydere, store som små, og de fleste af dem, tilbyder i hvert fald 2 eller flere forskellige abonnementer, så de på den måde henvender sig til flest muligt.

Der er mange forskellige ting, som man skal være opmærksom på, når man skal vælge nyt abonnement. Der er rigtig mange aspekter, så som hvorvidt man har fri tale eller ej, som man skal tage højde for. Fordi, der er så mange forskellige mobilabonnementer på markedet, så har du som forbruger også rigtig mange muligheder. Da der er så mange udbydere, så er der også ekstrem stor konkurrence på markedet, og det gør, at du som forbruger har en god position. Du er på ingen måde tvunget til at vælge en udbyder, da der er så mange at vælge imellem. Derfor kan man også tillade sig at være lidt kræsen, og stille krav, hvis man får mulighed for at forhandle om de vilkår, som mobilabonnementet indeholder. Der kan være stor forskel på pris, vilkår og fordele i de mange forskellige mobilabonnementer på markedet.

De bedste mobilabonnementer

Du vil sikkert gerne, som alle andre, have det allerbedste mobilabonnement. Men hvordan afgør man, hvad der er det bedste abonnement? Der er mange parametre at vurdere et abonnement på, og derfor er det også meget individuelt, hvilket mobilabonnement, der er det bedste. Når du skal vælge dit nye mobilabonnement, skal du også overveje hvilke præferencer, som du har. Er det vigtigt for dig med rigtig god dækning? Vil du gerne have mange abonnementsfordele? Vil du gerne have fri tale eller fri data? Det er blot nogle af de ting, som du skal være opmærksom på, når du skal finde et nyt og godt mobilabonnement.

Hvis du allerede har et mobilabonnement, som du er glad for, men samtidig ønsker at få bedre vilkår, så kan det være en god idé at tage en snak med sin nuværende udbyder. Det kan være, at ens nuværende udbyder kan tilbyde, at man får flere gode ting med i abonnementet, og måske endda for samme pris. Hvis ikke din nuværende telefoniudbyder kan tilbyde dig det, som du

ønsker, så kan du sikkert sagtens finde et andet selskab, som kan tilbyde dig det. Det betyder også, at hvis du ikke er glad for den abonnementsudbyder, som du har lige nu, så er der rig mulighed for at finde et nyt og godt abonnement, blandt de mange mobilabonnementsudbydere.

Mobilabonnement til en billig pris

Det er helt normalt, at man som forbruger har stort fokus på pris. Det gælder uanset om man skal have nyt mobilabonnement eller om man skal have ny bil eller måske en ny computer. Pris er en af de ting, som mobilabonnementsudbyderne konkurrerer allermest på. I dag findes der så mange forskellige mobilabonnementsudbydere, som hver især har mange forskellige abonnementer. Der er derfor også rig mulighed for at få et godt mobilabonnement til en rigtig god pris.

Hvis du gerne vil finde det billigste mobilabonnement, skal du udelukkende fokuserer på prisen, men du skal også være klar over, at det kan få betydning for de andre parametre, som man bør have fokus på. Samtidig kan det være, at det billigste abonnement ikke viser sig at være det billigste. Det gælder eksempelvis hvis man ikke får fri tale inkluderet i det billige abonnement, men så taler så meget, at man får en efterregning, som gør, at prisen overstiger prisen på et dyrere abonnement med fri tale. Man skal altså overveje det en ekstra gang inden man udelukkende vælger abonnement på pris. Det kan også være ens dataforbrug, som påvirker prisen i sidste ende. Hvis man har et forbrug udover det, som er inkluderet i den faste pris, så vil det ofte blive rigtig dyrt.

Forskellige fordele ved mobilabonnementer

Som du måske allerede kan fornemme, så er der mange fordele, som man kan få med i et mobilabonnement. Et af de mest overvejede er, om man skal have fri tale eller ej. I dag er der i rigtig mange abonnementer automatisk inkluderet fri tale, og det kan være en rigtig god idé at vælge et abonnement, hvor man får det. På den måde er man fri for at bekymre sig omkring, hvorvidt man taler mere end den tid, som er inkluderet i ens abonnement. En anden fordel, som bliver mere og mere populær, er fri data. Det hænger nok sammen med, at mange flere danskere i dag bruger sin mobil til at tilgå nettet. Der er altså rigtig mange danskere, som bruger rigtig meget data, og derfor kan det være en god sikkerhed at have fri data i sit abonnement. Man skal også være opmærksom på om man har fri data i EU eller kun i Danmark. Hvis man rejser meget, kan det være en stor fordel, at man har det udenfor landets grænser.

I mange abonnementer er der også andre fordele inkluderet. Det kan eksempelvis være, at man får en eller flere streamingtjenester inkluderet i sit abonnement, eller måske får man en streamingtjeneste gratis i et antal måneder, hvis man vælger en af de udbydere, som tilbyder det. Der er rigtig mange mobilabonnementsudbydere, som bruger disse fordele til at lokke nye kunder til.

Mobilabonnementer i Danmark

I Danmark er der et rigtig stort udvalg af mobilabonnementsudbydere. De forskellige mobilabonnementsudbydere har ofte flere mobilabonnementer, som de tilbyder deres kunder, og derfor har man som forbruger rigtig mange abonnementer at vælge imellem. De danske mobilabonnementer varierer rigtig meget i forhold til pris, fordele og i forhold til hvor god en dækning, man får.

Netop dækning er en af de ting, som man skal være meget opmærksom på. For i Danmark er der forskellige netværk, som de forskellige mobilabonnementsudbydere er koblet op på, og det betyder også, at der kan være forskel i hvor god dækning man har, alt efter hvilken mobilabonnementsudbyder man vælger.

De fleste danske abonnementer tilbyder i dag fri SMS og fri tale, og derfor er det ofte andre ting, som man skal tage stilling til. Eksempelvis fri data, som ikke alle danske forbrugere har brug for. Det skyldes, at ikke alle danskere bruger deres mobil meget til at tilgå nettet, og derfor kan det i disse tilfælde være overflødigt at betale for denne tjeneste.

Mobilabonnementer du kan sammenligne

Inden du vælger et nyt mobilabonnement, kan det være en god idé at sammenligne de forskellige udbydere og de forskellige mobilabonnementstyper. Hvis du gerne vil sammenligne mobilabonnementsudbyderne, er du på den rigtige side. Her får du nemlig en god oversigt over de forskellige mobilabonnementsudbydere, og du kan derfor let finde ud af informationer omkring de forskellige udbydere, og deres mobilabonnementer.

Når du skal sammenligne mobilabonnementer, så kan du kigge på hvor godt de dækker landet i forhold til netværk. Du kan kigge på hvilke fordele, som du får med i pakken. Her kan vi nævne fri data, fri tale, fri SMS og forskellige ekstra tjenester. De ekstra tjenester kan være adgang til musiktjenester eller streamingtjenester, som Viaplay eller Netflix. Hvis du gerne vil have nogle af de ting inkluderet i dit abonnement, skal du vælge en af de mobilabonnementsudbydere, som tilbyder dette. Vær her opmærksom på, at nogle udbydere blot har det som et introtilbud, mens andre har det inkluderet i abonnementet fast.

Mobilabonnementer med den bedste dækning

Når du skal vælge et nyt mobilabonnement, skal du være opmærksom på hvor god en dækning udbyderen har. Med dækning menes, hvor stor en del af Danmark, som mobilabonnementsudbyderen dækker. De fleste udbydere dækker hele Danmark, men der kan være forskel i forhold til hvor godt signalet er. Generelt er der god dækning i hele Danmark, men der er nogle netværk, som dækker bedre i nogle områder end andre.

I forhold til dækning, skal man være ekstra opmærksom hvis man bor udenfor byerne. Byerne er nemlig rigtig godt dækket ind i forhold til mobilsignal, mens man vil opleve, at dækningen kan være væsentligt dårligere i de yderlige kanter i Danmark. Man vil også opleve, at der er forskel på hvilket selskab man vælger. De mange mobilabonnementsudbydere er nemlig tilkoblet forskellige netværksmaster, og det betyder også, at dækningen kan variere alt efter hvilken udbyder, man vælger. Hvis man ved, at man bor i et område, hvor der kan være dårlig dækning, kan det være en god idé at rådføre sig med andre i området. Så kan man finde ud af hvilket netværk, der dækker bedst, og så vælge en af de udbydere, som er tilkoblet dette netværk.

Vælg et mobilabonnement der er godt for dig

Hvilket mobilabonnement der er det rette, afhænger meget af hvem du er. Nogle har brug for nogle ting i et mobilabonnement, mens andre har brug for noget andet. Hvis man er usikker på,

hvad man har brug for, så kan det være en god idé at læse forskellige anmeldelser, samt undersøge de forskellige tests der er lavet af de forskellige mobilabonnementsudbydere. Det kan også være, at det er en god idé at snakke med dine venner og bekendte, da de jo alle har nogle oplevelser med et eller flere mobilselskaber, som de kan dele med dig.

Sidst men ikke mindst, så kan det være en rigtig god idé at sammenligne de forskellige udbydere og deres abonnementer på pris, vilkår og fordele. Det kan netop vores side hjælpe dig med. Her får du en god oversigt over hvilke telefoniudbydere, der er og hvad du kan tilbyde dig. Hvilket mobilabonnement, der er godt for dig, afhænger også af dine behov. Taler du meget i telefon, skal du nok vælge et abonnement med fri tale. Bruger du meget data, skal du vælge et abonnement med meget data inkluderet eller måske endda et med fri data. Rejser du meget i udlandet, kan det være en god idé at vælge en udbyder, hvor det ikke koster dig ekstra at tale eller gå på nettet fra udlandet.

Sammenlign mobilabonnementer på pris

Der er rigtig stor forskel på mobilabonnementernes priser, og derfor er det helt klart også noget, som man skal tage højde for, når man skal finde et nyt abonnement. De mange mobilabonnementers priser afhænger jo ofte også af, hvad de inkluderer. Priserne vil ofte være højere på de abonnementer, som har mange fordele, mens prisen er lavere på de mere skrabede. Man skal dog være opmærksom på, at der stadig kan være stor forskel på prisen, selvom man får præcis de samme fordele og vilkår.

Når du skal sammenligne mobilabonnementer på pris, så er vores side et godt sted at starte. Her finder du nemlig en god oversigt over de mange forskellige udbydere og deres abonnementer. Priserne varierer som sagt rigtig meget. Et mobilabonnement kan koste 110 kroner om måneden eller måske 150 kroner om måneden, men som sagt hænger prisen ofte sammen med, hvad du får. I dag er de fleste mobilabonnementer rigtig billige, men der kan være penge at spare, ved at skifte udbyder.

Fri tale i dit mobilabonnement

Rigtig mange mobilabonnementsudbydere tilbyder, at man kan få fri tale i sit mobilabonnement. Når man vælger et abonnement med fri tale, så skal man ikke bekymre sig omkring, hvor meget man taler i telefon. Prisen på ens abonnement er det samme uanset om man snakker 2 timer eller 50 timer i telefon om måneden. Det kan være en god sikkerhed, særligt for de personer, som på forhånd ved, at de kommer til at tale rigtig meget i deres telefon.

Det kan være, at man driver en forretning eller har et arbejde, hvor man bruger sin telefon meget, og dermed, kan det måske også være svært at fastslå, hvor mange timer man egentligt taler. Det kan være, at ens taletidsforbrug varierer meget. Her kan et abonnement med fri tale også være det bedste valg.

Brug mobildata frit i dit mobilabonnement

I dag bruger de fleste danskere deres mobil til at tilgå nettet. Førhen var det meget dyrt at bruge din mobil til at gå på nettet, men i dag er der data inkluderet i de fleste abonnementer. Der er dog ofte fastsat grænser for hvor meget man kan bruge pr. måned. Er man en af dem, som bruger sin

mobil rigtig meget til at gå på nettet, så har man brug for meget data. Ens dataforbrug afhænger også af, hvad man laver på nettet. Det kræver mere data at se en film end eksempelvis at tjekke sin Facebook eller en nyhedsside.

Er man i tvivl om hvor meget data man bruger, så kan man starte med at vælge et abonnement med et dataloft et sted midt i mellem, og så få sat en spærring på, hvis man når loftet. Viser det sig så, at man når dataforbrugsloftet inden måneden er ovre, så kan man snakke med sit selskab omkring, hvorvidt man skal hæve datamængden eller måske lave om til, at man har fri data. Fri data betyder ofte, at der er en begrænsning på 1000 GB data, men det burde heller ikke være noget problem. Den mængde data bør være rigeligt, også selv du bruger din internetforbindelse fra telefonen konstant.

Spar penge når du skifter mobilabonnement

Har du haft det samme mobilabonnement i årevis, så er det måske på tide at overveje at skifte til et nyt. Når man skifter mobilabonnement, vil man nemlig med stor sandsynlig opdage, at priserne generelt er faldet. Det skyldes, at der er en enorm konkurrence på markedet. De mange udbydere konkurrerer rigtig meget på pris, og derfor er det også ofte på dette område, at man kan hente noget ved at skifte abonnement.

Selvom man får de samme fordele og vilkår ved forskellige abonnementer fra forskellige telefoniudbydere, så vil man opleve at prisen kan variere. Og netop derfor kan man ofte spare penge, ved at skifte mobilabonnement. Husk dog at være opmærksom på, hvor god en dækning det nye selskab har.

Er det let af skifte mobilabonnement?

Ja det er faktisk ret ligetil. Hvis du gerne vil skifte mobilabonnementsudbyder, så hjælper din nye udbyderne dig som regel med at opsige dit gamle abonnement, hos din gamle udbyder. Hvis du skifter abonnement hos den samme udbyder, så er det endnu lettere, og du kan ofte blot logge ind på deres hjemmeside, og selv op- eller nedgradere dit abonnement.

Hvis du gerne vil have overflyttet dit gamle nummer til et nyt selskab, skal du være opmærksom på, at det kan tage lidt tid. Det skyldes, at dit nye selskab skal anmode det gamle selskab om nummeret, og samtidig sørge for, at det bliver tilkoblet et SIM-kort, som så efterfølgende skal sendes til dig. I dag er det helt normalt, at man overflytter sit nummer, så selvom der er lidt arbejde i forhold til det, så sker det ganske problemfrit.

Når man skifter mobilabonnementsudbyder, så skal man ofte blot give det nye selskab nogle oplysninger omkring en selv. Det er eksempelvis navn, adresse, betalingsoplysninger og lignende. Når man har gjort det, så sørger det nye selskab for at overflytningen sker, og du får besked undervejs i processen.

Få en billig mobil ved skift af mobilabonnement

Der er rigtig mange, som vælger at skifte mobilabonnement, når de skal have en ny mobil. Det skyldes at mange udbydere tilbyder, at man kan få rabat på de nyeste mobiler, hvis man samtidig tegner et abonnement. Her skal man dog være opmærksom på, at selvom man får mobilen til en

god pris, så kan der være nogle ulemper. En af disse ulemper er blandt andet, at man ofte binder sig til abonnementet i en periode.

Normalvis er bindingsperioden på 6 måneder, og man skal derfor være sikker på, at man vil benytte mobilabonnementet i hele bindingsperioden. Ellers risikerer man at betale for et abonnement, som man ikke har brug for.

Forhandling med din mobilabonnementsudbyder

Det kan faktisk godt lade sig gøre at forhandle med den mobilabonnementsudbyder, som man har. Ofte vil man kunne spare penge, hvis man i årevis ikke har fået lavet nogle ændringer. I dag er de fleste mobilselskaber dog gode til selv at gøre deres kunder opmærksom på eventuelle fordele, som de kan benytte sig af.

Det gør de i højgrad, for at fastholde deres kunder. God service er en af de ting, som gør, at flest kunder bliver loyale overfor et bestemt selskab. Da det er så let at skifte mobilabonnementsudbyder, er det vigtigt for selskaberne at give god service, så deres kunder har en større tilbøjelighed til at foretrække dem fremfor et nyt selskab. Samtidig vil loyale kunder også have en større tilbøjelighed til at anbefale selskabet til folk de kender. Rigtig mange danskere vælger deres mobilselskab ud fra en anbefaling, som de har fået. Derfor har vi her på siden også forsøgt at give dig et overblik og en guide til dit valg. Det kan du se, som vores anbefaling til dig.

Det er dog helt op til dig selv, hvilket mobilabonnement, som du vælger. Og det er helt op til dig, hvilket mobilselskab der er det rette. Et mobilabonnement kan være det bedste for en person, mens et andet mobilabonnement kan være det bedste for en anden.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af mobilabonnementer i Danmark, men inkluderer ikke alle udbydere. Vi samarbejder med flere af udbyderne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om mobilabonnementerne kommer fra firmaerne selv, og vi tager forbehold for fejl.