Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Ekvipagemestervej 10, 1438 København, Danmark
Mail
almanak-opera@locarestauranter.dk
Telefon
28 34 56 44
Website
almanakioperaen.dk

Almanak i operaen

Oppe under taget i operahuset, med direkte udsigt til Amalienborg og Marmorkirken, finder du restaurant Almanak i Operaen. Navnet stammer fra det gamle, danske ord for årskalender – ganske enkelt for at give et øjebliksbillede af smagen af Danmark. Restauranten er en hyldest til de rene og sæsonbestemte råvarer, hvor stor smag er i centrum.

Placeret på øverste balkon, med måske Danmarks bedste udsigt, serverer Almanak en særegen aftenmenu, med mulighed for både at nå et let måltid inden en forestilling med charcuteri på 3. balkon eller synke ned i en af restaurantens hyggelige båse på 4. dæk. Lad dig forføre af Operaens spektakulære arkitektur, og nyd en gastronomisk spiseoplevelse, enten som a la carte eller serveret over 3, 4 eller 5 retter, imens solen går ned over København.

Restauranten er åbent for både forestillingsgæster og for de gæster, der bare vil nyde en middagsoplevelse i Operaens spektakulære rammer.

Almanak i Operaen er en del af LOCA restauranter, der alle arbejder ud fra et højt niveau af gastronomi og med fokus på bæredygtige værdier.

 

Læs mere om LOCA’s restauranter på: https://locarestauranter.dk