Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Adresse
Ny Adelgade 7, København, Danmark
Website
farsdreng.com

Fars dreng – Ny Adelgade

Velkommen hos Fars Dreng

Gourmet i gadehøjde

Fars Dreng elsker god mad. Ikke den snobbede slags, portionsanrettet med en pincet. Fars Dreng serverer gourmet i gadehøjde. Med håndplukkede økologiske råvarer og tilberedt med rå og ufiltreret kærlighed til alt, hvad der smager godt. Og hvor bæredygtighed ikke bare handler om en doggybag til dem, der gerne vil have resten med hjem.

Portionerne er rigelige. Fars Dreng vil spise sig mæt. Men madspild er det værste, han ved. Fars Dreng mener selv, at han opfandt avocadomaden. I hvert fald har finesser og twists af det kendte altid været på menuen siden 2015, hvor Fars Dreng åbnede første restaurant.

Fars Dreng elsker København. Byen, hvor det mindste solstrejf kalder folk udendørs. Byen, der på verdensplan har fået ry for god mad. Og hvor Fars Dreng har blandet sig i koret med præmier for byens bedste morgenmad og brunch.

Fars Dreng elsker langbordsstemning og dansk hygge. Det dyrker han nu udvalgte steder i det indre København. Tæt på Metroen og hvor byens puls i øvrigt dunker af liv. Kom ind og slå dig ned.

Fars Drengs første. Åbnede i 2015 samme sted, hvor Far i sin tid arbejdede som kok i en nu nedlagt restaurant og længe før, der var tænkt på Dreng. Langbordsstemning og dansk hygge i to etager og kamp om pladserne ved de udendørs borde og bænke.

Vil du gerne holde en fest, en fødselsdag eller en anden form for event, kan du få hele restauranten for dig selv om aftenen. Læs mere om, hvad vi kan servere ved at følge dette link.