Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Rosengården, København, Danmark
Website
farsdreng.com

Fars Dreng Rosengården

Fars Dreng

Gourmet i gadehøjde

Fars Dreng elsker god mad. Ikke den snobbede slags, portionsanrettet med en pincet. Fars Dreng serverer gourmet i gadehøjde. Med håndplukkede økologiske råvarer og tilberedt med rå og ufiltreret kærlighed til alt, hvad der smager godt. Og hvor bæredygtighed ikke bare handler om en doggybag til dem, der gerne vil have resten med hjem.

Portionerne er rigelige. Fars Dreng vil spise sig mæt. Men madspild er det værste, han ved. Fars Dreng mener selv, at han opfandt avocadomaden. I hvert fald har finesser og twists af det kendte altid været på menuen siden 2015, hvor Fars Dreng åbnede første restaurant.

Fars Dreng elsker København. Byen, hvor det mindste solstrejf kalder folk udendørs. Byen, der på verdensplan har fået ry for god mad. Og hvor Fars Dreng har blandet sig i koret med præmier for byens bedste morgenmad og brunch.

Fars Dreng elsker langbordsstemning og dansk hygge. Det dyrker han nu udvalgte steder i det indre København. Tæt på Metroen og hvor byens puls i øvrigt dunker af liv. Kom ind og slå dig ned.

Fars Dreng Rosengården

Fars Drengs anden restaurant. Ligger et stenkast fra Nørreport Station og tæt på Runde Tårn, hvor det siges, at den russiske zar i 1716 red op ad sneglegangen, efterfulgt af konen i hestevogn. Lad det hele synke ind ved langbordene både ude og inde, den gode mad og potteplanters hængende haver.

Vil du gerne holde en fest, en fødselsdag eller en anden form for event, kan du få hele restauranten for dig selv om aftenen. Læs mere om, hvad vi kan servere ved at følge dette link.