Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3E1F3BB6-B29D-49BB-8781-82751339A377_1_105_c
Adresse
Rued Langgaards Vej, København, Danmark
Website
ismageriet.dk

Ismageriet Amager

Ismageriets is er inspireret af klassisk italiensk gelato, og producerer hjemmelavet is af den højeste kvalitet. Vi tilbyder et spændende sortiment med kreative og lækre is varianter, som vil give dig unikke smagsoplevelser.

Vores butik ligger 8 minutters gang fra Dr Byen metro og 9 minutters gang fra Islands Brygge metro. Butikken er placeret tæt på et grønt område, som giver anledning til hyggelige gåture og masser af leg på legepladsen. Hvis du ønsker en længere tur, kan du gå mod det charmerende fælden, som er Amagers grønne perle. Her er der gode cykelruter og stier til at gå tur.

Hele vores sortiment er sæson bestemt og vi skifter ugentligt ud, så du kan få lov til at prøve en masse spændende varianter.

Ved Amager butikken kan du nemt komme til med cykel, metro, på gå-ben eller i bil. I selve Mikadohuset, hvor vi har til huse, under det overdækkede tag, findes der p-pladser. Mandag-fredag fra 17.00-24.00 og lørdag-søndag 12.00-24.00 er der gratis parkering. Så du roligt kan nyde din is eller kaffe hos os.

Du kan få en frisk start på dagen med vores lækre kaffe som du kan nyde ved vores hyggelige ude areal eller tage med på farten. Vi har et stort udvalg af kvalitets kaffe, som du kan dele med din studiegruppe, kollegaer eller familie.

Vores lille loungeområde er smukt dekoreret med eksotiske planter og flotte grønne fliser, som giver en helt særlig stemning. Vores store udeareal er fyldt med tæpper, stole og borde, så der er masser af plads til at hele familien kigger forbi eller I gør et pitstop på cykelturen og hygger hos os. Her er der plads til alle.

Ønsker du at tage isen med hjem? Vi tilbyder online bestilling, hvor du kan spare 10% på literbokse og springe køen over, når du afhenter din bestilling i vores butik.

Skal du holde en større fest? Vi kan give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse! Book os til bryllup, firmafest, konfirmation eller andre store begivenheder. Så kommer vi ud til dig med vores charmerende retro isvogn eller isdisk, hvor vores medarbejder hjælper med at servere is. Her kan du læne dig tilbage og nyde at vi står for det og dine gæster eller medarbejdere kan få en sjov oplevelse med at vælge is.

Du kan også stå for det selv og booke vores isdisk til dit event. Her kan gæsterne selv lave deres is og få en sjov oplevelse med, at sætte isen sammen og dekorerer den.

Vi har åbent alle ugens dage, hele året rundt inkl. helligdage.