Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Ravnsborggade 19, København, Danmark
Mail
info@ilcorvino.dk
Telefon
25 97 46 05
Website
ilcorvino.dk

Il Corvino

Ravnen er landet: Ny lukususitaliener blæser dig bagover

Il Corvino kombinerer det bedste fra Italien – her er super afslappet stemning til lige at suse forbi til et enkelt glas og en ret eller en hel aften i mundvandets tegn – og maden er lavet med grundlæggende kærlighed.

Il Corvino føles så hjemligt, som man kan komme, og snakken kan både gå blandt de forskellige borde eller tjener og bord imellem – og der blev da også set et par vinglas delt og smagt, når talen faldt på de helt mærkelige druer.

Køkkenet excellerer i fremragende smagskombinationer – enkelt som kun det italienske køkken kan, men alligevel med et ekstra niveau bygget ovenpå.Det er tydeligt, at det er erfarne branchekræfter, som står bag Il Corvino, og de kun serverer mad, som de selv ikke kan lade være med at spise.

Tilsmagningen sidder i skabet, det er mange små tekniske finesser, som de venlige tjenere gerne forklarer om, hvis man spørger ind til det, og præcisionen er imponerende.

Her er et a la carte kort, som skifter jævnligt, og med anti pasti fra 65-115,-

Men man kan også tage dagens menu, som kommer omkring 7 serveringer og kan smages for 325,- et fremragende tilbud, og svært at holde sig fra, hvis man er på de kanter.

Kortet har en håndfuld hovedretter som typisk har et par pastaretter, gnocchi og risotto på.