MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Adresse
Tivoli, Vesterbrogade 3, København V, Danmark
Mail
kilden@locarestauranter.dk
Telefon
28 79 70 58
Website
kildenihaven.dk

Kilden i Haven (Tivoli)

KILDEN i haven er en moderne, dansk bistro og en hyldest til Danmark – til sæsonerne, til smagene og til råvarerne. I ly af havens æbletræer og potter med krydderurter gemmer Tivolis grønne åndehul på den sæsonbaseret restaurant, der kan få enhver til at glemme alt om candyfloss og karruseller.

Menuen tager udgangspunkt i de danske smage og traditioner. Hér skal de skiftende sæsoner både kunne ses og smages på tallerkenen. Råvarerne er nøje udvalgt i markens muld og langs de danske kyster og forlænges og forædles af traditionelle teknikker som syltning, saltning, røgning og fermentering.

Med eget drivhus og udsigt til Tivolisøen fungerer KILDEN i haven som et rolige åndehul for forlystelsesparkens mange gæster. Hér er der plads til både børn og voksne med børnemenu og farverige cocktails.
Til frokost serveres der et sæsonbetonet udvalg af kongerigets smukkeste smørrebrød, med mulighed for at forene frokosten med én af KILDENs hjemmelavede snaps. Aftenkortet bærer præg af restaurantens nynordiske stil hvor du frit kan vælge imellem a la carte eller køkkenets tasting menuer af 3, 5 eller 7 retter.

KILDEN i haven er en del af LOCA restauranter, der alle arbejder ud fra et højt niveau af gastronomi og med fokus på bæredygtige værdier.

Læs mere om LOCA’s restauranter på: https://locarestauranter.dk