Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Ryesgade 3, 2200 København, Danmark
Mail
info@noerrebrobryghus.dk
Telefon
35 30 05 30
Website
noerrebrobryghus.dk

Nørrebro Bryghus

Hos Nørrebro Bryghus kan I se frem til en oplevelse hvor økologisk øl og mad af høj kvalitet går hånd i hånd.

Siden 2003 har ølbryggerne fra Nørrebro været blandt pionererne på den danske mikrobryg scene, og selvom der er løbet meget øl igennem hanerne siden dengang er der altid rig mulighed for at smage nye øl og madretter, når I besøger bryghuset i hjertet af Nørrebro.

7-retters Tasting Menu 375 kr.

Vi anbefaler at I prøver kræfter med deres tasting menu, der består af 7 retter fordelt over 4 serveringer.

Kokkene på bryghuset skifter jævnligt retterne i menukortet, så det altid afspejler sæsonens smage og de råvarer der er til rådighed netop i denne periode. Dog kan man altid vælge at få tasting menuen som vegetarisk, hvis man ønsker.

Nørrebro Bryghus er naturligvis lige med gode danske økologiske øl, og I skal ikke snyde jer selv for deres ølmenu der byder på en Signaturcocktail samt udvalgte øl, der matcher jeres menuvalg. I restauranten finder I 15 forskellige øl på fad, og ønsker I at fortsætte dagen på Bryghuset, er man mere end velkommen i BRAW Bar i kælderen, hvor man frit kan vælge mellem hele 21 forskellige fadøl.

Ølsmagning, Ølkor eller Ølyoga

I har mulighed for at fuldende jeres besøg på Nørrebro Bryghus med en øl-oplevelse, der matcher jeres temperament. I kan nemlig give jer i kast med en klassisk ølaktivitet som ølsmagning eller udfordre jer selv med en omgang øl & yoga hver anden lørdag kl. 16, når ølyoga insturktør Anne Lund tager jer med på en uforglemmelig øloplevelse. Er I mere til sang og musik, er der åbent for Nørrebro Bryghus’ Ølkor hver torsdag kl. 20.00, når korleder Anne C byder dig og vennerne på en gratis omgang ølkor i BRAW Baren eller nyd hus DJ’ens rytmer i baren hver fredag og lørdag fra 20.00 – 01.00.

Fælles for alle arrangementer hos Nørrebro Bryghus er at alle er velkomne uagtet hvor meget erfaring og talent man har.

Skål 🍻