Kompagnistræde 8, København, Danmark
Restaurant Norrlyst
Hvis man er fan af velsmagende mad, lavet af de bedste råvarer som Danmark og omegn har at tilbyde, så er Restaurant Norrlyst stedet at tage hen.
Over de dampende gryder står køkkenchef Emil Eshardt-Nielsen, der har erfaring fra nogle af Danmarks allerbedste Michelin-restauranter. Han har både stået på Søllerød Kro og de 2-stjernede restauranter Kadeau og AOC. Men det betyder ikke, at maden er opstyltet eller for fin på den. Hos Norrlyst handler det om at lave uformel gourmetmad med landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi.
Til frokost serverer Norrlyst moderne smørrebrød hvor de servere deres version af gamle klassikere og nye fortolkninger. Der er fokus på den samlede velsmag og der skal helt sikkert ikke mere end to stykker til før man er mæt.
Til aften kan man altid finde en 4 retters menu til 385 kr, som vi mener er et fund til de penge. Man kan også sagtens dykke ned i a la carte retterne som ligger omkring 100kr stykket.
I forhold til helheden og oplevelsen, så finder man ikke mange steder i København med så stor værdi for pengene. Om aftenen er retterne altid tilpasset de råvarer, som er i sæson og kun det bedste er godt nok til gæsterne.