Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

OeH03
Adresse
Refshalevej 159B, København, Danmark
Website
oenshave.dk

Øens Have

Øens Have holder lukket frem til april, hvor vi igen åbner restauranten og gør klar til mange flere events, workshops, rundvisninger og ikke mindst vores legendariske Øens Have fester. Følg os på instagram.

Vi har åbent på vores søsterfarm ØsterGRO  hele året, hvor vi serverer en 5-retters sæsonbestemt menu i vores hyggelige drivhus. Læs mere på www.grospiseri.dk

——————————————————————-

Øens Have er et bylandbrug på Refshaleøen med restaurant og eventspace. Den grønne oase består af sprudlende bede med grøntsager, bær, blomster, krydderurter, hvor der dyrkes regenerativt og økologisk i samarbejde med alt det liv, der omgiver os af fugle, insekter og mikroliv.I hjertet af vores bylandbrug står to smukke yurt-telte. Teltene danner rum for vores skønne restaurant, hvor menuen skifter løbende og altid er baseret på friske, økologiske sæsonråvarer fra lokale avlere og fiskere – og selvfølgelig også fra vores egen have.

Maden tilberedes over åben ild på grill og nydes i vores yurt-telte eller udenfor under åben himmel.

Råvarene kommer direkte fra egen have, fra fantastiske lokale landmænd, fra naturen samt skånsomt fanget fisk fra lokale fiskere.

Vi følger sæsonen, og vores menu ændrer sig i forhold til de råvarer, vi har tilgængelige. Menuen er pescetarisk og al maden serveres family style, så den er oplagt at dele imellem jer til en fin fælles oplevelse.

Det er hver dag muligt, og vores anbefaling, at bestille chefs choice, både til frokost og aften – en særlig sammensat menu af 7 serveringer. Du er selvfølgelig også velkommen til at bestille a la carte og til at komme forbi til en snack og et glas vin.