Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Hvidovrevej 241, Hvidovre, Danmark
Mail
gaarden@locarestauranter.dk
Telefon
26 77 54 43
Website
restaurantgaarden.dk

Restaurant GAARDEN

Restaurant GAARDEN fungerer som et hyggeligt og afslappet forsamlingspunkt i Hvidovre, hvor maden og fællesskabet er i højsæde. Restauranten ligger placeret i den gule længe af kulturhuset Risbjerggaard, hvor der arbejdes ud fra en vision om, at mad og godt samvær kan skabe livsglæde.

Store oplevelser går hånd i hånd med bæredygtig gastronomi. Med fokus på stor velsmag og sæsonens råvarer arbejder personalet ud fra en bæredygtig tilgang, hvor maden på menuen skal være let at afkode og er sammensat ud fra priser, der er tilgængelige for de fleste. Om aftenen præsenteres gæsterne for enten a la carte eller kokkens Social Dining-menu hvor der hér vil være mulighed for at smage sig igennem 5 udvalgte retter eller dykke ned i det store udvalg af spændende vine.
Med muligheder for både børnemenu til de mindste og afsidesliggende legestation, er restauranten skabt med omtanke for både børn og voksne. Restaurant GAARDEN ønsker at tilbyde den samme diversitet af mad som husets mange gæster. Hér skal der være plads til både at dyrke fællesskabet med langbordsmiddage og for den gængse familie at få en hyggelig spiseoplevelse på en hverdagsaften.

Restaurant GAARDEN er en del af LOCA restauranter, der alle arbejder ud fra et højt niveau af gastronomi og med fokus på bæredygtige værdier.

Læs mere om LOCA’s restauranter på: https://locarestauranter.dk