Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

missing
Adresse
Nyhavn 65, København, Danmark
Mail
reservation@restaurantkompasset.dk
Telefon
44 22 52 22
Website
restaurantkompasset.dk

Restaurant Kompasset

Velkommen i Restaurant Kompasset

SMAG FOR ØJNE OG MUND

På Kompasset dækker vi bord til madentusiasten, der spiser med både øjne og mund. Kvalitet møder velsmag, når vi forener moderne gourmet med dansk folkekøkken i vores moderne smørrebrød, farverige frokostfavoritter og kreative aftenmenuer. Vi fortolker velkendte smage og kombinationer og skaber ny nostalgi med sæsonens grønne spisekammer.

GOURMET FOR ALLE

Besøger du Kompasset om aftenen serverer vi nordisk gourmet til en pris, hvor alle kan være med. Omdrejningspunktet for menuerne med 3 eller 5 serveringer er det grønne, det bæredygtige og de sæsonaktuelle råvarer. Du kan altid finde fisk eller kød i Kompassets menuer, men menuerne er udformet med afsæt i råvarer fra planteriget og kan derfor også fås i en vegetarisk udgave.

DESIGN OG NOSTALGI

I en bygning fra 1700-tallet i Nyhavns mere rolige ende ligger Restaurant Kompasset. Kompasset er lys, moderne og skandinavisk indrettet. Udenfor kan du nyde Nyhavn, de gamle træskibe og de farverige huse, som skaber en historisk stemning. Kompasset er opkaldt efter sin beliggenhed i Nyhavn 65, som tidligere har huset tre sejl, flag- og kompasmagere. Den smagfuldt indrettede restaurant ligger i stuen af bygningen, som er over 400 år gammel. Kompasset råder desuden over 70 siddepladser udenfor, så der er også rig mulighed for at få en plads i solen og nyde den rolige stemning og folkelivet helt nede i bunden af Nyhavn.

En del af Tholstrup

Restaurant Kompasset er en del af Tholstrup, som har flere restauranter i indre København. Læs mere her.