Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

missing
Adresse
Restaurant Zeleste, Store Strandstræde, København, Danmark
Mail
reservation@zeleste.dk
Telefon
33 16 06 06
Website
zeleste.dk

Velkommen i Zeleste

Moderne spiseri

Zeleste er et moderne spiseri med fisk, skaldyr og årstidens grønt på menuen. Vi holder til i en lille oase i Store Strandstræde, hvor vi serverer stilfulde retter i uformelle omgivelser. Inspirationen får vi fra det nordiske og franske køkken og fokus er på kvalitet og tidens tendenser. Glæd dig til en intim spiseoplevelse i indre København.

 Kbhs hyggeligste gårdhave

Zeleste har Københavns hyggeligste gårdhave, som ligger skjult inde mellem nogle af byens ældste bygninger. Gårdhaven er omkranset af restaurantens lokaler, som du skal igennem for at finde den. Gårdhaven husede i gamle dage en smedje, hvis gamle ildsted er lavet om til en åben pejs, som du kan varme dig ved om vinteren. Den brostensbelagte gård byder både på romantiske hyggekroge, diskrete pladser til forretningsmødet og rooftopstemning.

Hjemmeristet kaffe

Vi rister vores egne kaffebønner. På den måde sikrer vi, at vores gæster altid får en helt frisk kop kaffe. Bønnerne er colombiansk bjergkaffe – en vasket arabica, som har masser af fylde og er let syrlig samt brasiliansk soltørret arabica fra Sul de Minas – Brasiliens bedste kaffeområde. Nyd en espresso på farten eller en stempelkande efter en god middag.

En del af Tholstrup

Zeleste er en del af Tholstrup, der driver flere restauranter i indre København. Læs mere her.