Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide til gode kaffebarer på Amager

Der findes et utal af kaffebarer i København, men hvor finder man de bedste kaffebarer på Amager? Vi guider her til vores favoritter, hvor du både kan drikke latte, cappuccino og en helt klassisk sort kaffe. Bestil kaffen to-go eller hæng ud på en hyggelig café, mens du klarer dagens arbejde eller snakker med veninder. 

Alice 

Lige om hjørnet fra Christmas Møllers Plads og voldene på Christianshavn ligger den lille lokale kaffebar og bageri, Alice. På bare få år er kaffebaren vokset sig stor, og her er er både verdensklasse kaffe, croissanter og naturvin om eftermiddagen. Tag kaffen med på en hyggelig gåtur eller sæt dig i en af deres vinduespladser, mens du nyder synet af travle københavnerne på farten. 

Hvor: Markmandsgade 1, 2300 København  

Copenhagen Coffee Lab 

Lige ved Amager Strandpark ligger en af Copenhagen Coffee Labs caféer. Her kan du købe en rigtig god kop kaffe men også kaffebønner af høj kvalitet, som du kan tage med hjem til kaffemaskinen. Især om sommeren er det en velbesøgt kaffebar og et oplagt sted at købe en iskaffe til din gåtur ved Amager Strand. 

Hvor: Strandlodsvej 48, 2300 København S 

Roast Coffee 

Leder du efter en kaffebar på Islands Brygge, så kan du med god grund søge mod Roast Coffee. Deres café ligger ikke langt fra havnefronten på Bryggen, så det er helt perfekt, hvis du skal have en latte eller en iskaffe med derned. Udover kaffe sælger de også bagværk som for eksempel croissanter. 

Hvor: Vestmannagade 4, 2300 København S 

 Le Kaff 

Lige mellem Lergravsparken og Amager Strand ligger kaffebaren, Le Kaff. Her kan du købe en dejlig kop latte, espresso eller chai latte to-go og tage den med på en frisk gåtur langs stranden. Du kan også sagtens sidde på deres café med din computer, mens du får klaret dagens arbejde. Udover kaffe sælger de også kage, brød og sandwiches. 

Hvor: Øresundsvej 158, 2300 København S 

 Kaffebaren på Amager 

Ikke langt fra Amagerbro Station finder du Kaffebaren på Amager. Det er et skønt sted at drikke din morgenkaffe med familien eller tage en kop eftermiddagskaffe med vennerne. Her er en dejlig ro, så det kan også anbefales, hvis du søger en god kop kaffe, der kan nydes i stille og hyggelige omgivelser. 

Hvor: Æblestien 2, 2300 København S